Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Alternativ musikk for barn

Mick Cooke i Belle and Sebastian setter sammen et album for Redd Barna.

Belle and Sebastian, The Flaming Lips, Franz Ferdinand og Snow Patrol er blant bandene som skal bidra til et veldedighetsalbum for Redd Barna.

Det er Mick Cooke i Belle and Sebastian, bandet som for øvrig er oppkalt etter en fransk barnebok, som skal lede arbeidet med å lage samlealbumet for den idealistiske organisasjonen som heter Save the Children på engelsk.

CD-en gis ut av plateselskapet Rough Trade i Storbritannia 11. september, men tittelen på veldedighetsalbumet er fortsatt ukjent, skriver musikknettstedet Pitchfork.

I tillegg til de nevnte bandene skal Four Tet, Fiery Furnaces, The Divine Comedy, Jonathan Richman, Kathryn Williams og Rasputina være med.

Bare det sistnevnte bandets låtbidrag, «A Skeleton Bang», er kjent.

ANB

STILLER OPP: Franz Ferdinand er et av de bandene som stiller opp for Redd Barna. Foto: TOR ARNE DALSNES
STILLER OPP: Franz Ferdinand er et av de bandene som stiller opp for Redd Barna. Foto: TOR ARNE DALSNES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling