Izabell - «1000 tusenlapper»

Alvorlig blodforgiftning og nattklubbmassakre i Mexico. Izabell (26) unnslapp døden to ganger på ett år

Nær døden-opplevelsen hjemme i Norge gjorde også at Stavanger-artisten ble utsatt for livsfare på den andre siden av kloden.

VÆRT GJENNOM MYE: Det siste året til rapper Benedicte Izabell Ekeland (26) fra Stavanger har vært begivenhetsrikt, og ikke minst dramatisk. Foto: William Blofeld / Universal
VÆRT GJENNOM MYE: Det siste året til rapper Benedicte Izabell Ekeland (26) fra Stavanger har vært begivenhetsrikt, og ikke minst dramatisk. Foto: William Blofeld / Universal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Hadde jeg ikke oppsøkt lege i tide hadde det vært fare for at jeg kunne stryke med, forteller musiker Benedicte Izabell Ekeland (26), kjent under artistnavnet Izabell, til Dagbladet.

I dag er den Universal-signerte artisten aktuell med låta «1000 tusenlapper», og ifølge den unge rapperen fra Stavanger kan hun se tilbake på et innholdsrikt år med en rekke spillejobber og mye reising. Blant annet varmet Izabell opp for Cecilia Brækhus-kampen i Oslo Spektrum i febuar.

Ble alvorlig syk

Enkelte opplevelser skulle allikevel 26-åringen vært foruten, forteller hun til Dagbladet, selv om de har vært med å forme ny musikk.

- Det var kun min nærmeste familie og samboer som visste noe om grunnen til at jeg måtte avlyse flere konserter i fjor, sier Izabell.

Få uker etter at rapperen, sammen med artistene Bendik, Stella Mwangi, Silvana Imam, Julie Bergan og Christine Dancke fra P3, slapp den hyllede kvinneremiksen av Karpe Diems «Attitudeproblem» i starten av mai 2016, ble hun alvorlig syk.

Etter en bakterieinfeksjon ble Ekeland slapp og sengeliggende, men hun trodde tilstanden var forbigående og oppsøkte derfor ikke lege.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer