Alvorlig skadd

Jason Priestley, kjent fra serien Beverly Hills 90210, er alvorlig skadd etter å ha krasjet racerbilen sin.

I nesten 290 kilometer i timen braste racerbilen til Priestley (32) rett inn i en vegg under treningen til bilracet Infiniti Pro Series på Kentucky Speedway i Sparta, Kentucky søndag. Skuespilleren mistet kontrollen over bilen da han var på vei ut av den andre svingen. Han fikk skrens på bilen, trolig etter å ha kjørt i oljerester fra en av de andre bilene på banen.

I respirator

En blodig Priestley ble fraktet til University of Kentucky Medical Center. Han ligger i respirator, men er våken og kan puste sjøl. Han har pådratt seg skader i hodet og ryggen, samt brudd i begge føttene, opplyser Associated Press. Nesa er også brukket.

- Så langt ser det ut til at hodeskadene begrenser seg til hjernerystelse, sier medisinsk ansvarlig for Indy car-løpet som skulle ha finale søndag, Henry Bock.

Krasjet før

Jason Priestley, best kjent som jentefavoritten Brandon i ungdomssåpa Beverly Hills 90210, har kjørt racerbil aktivt siden 1991. Han skal være en svært konkurransesjåfør, men har krasjet flere ganger før.

Senest i april i år krasjet han en speedbåt i et båtrace i Miami. Ulykken resulterte i brukne ribben hos flere av mannskapet.

I 1999 totalvraket han Porchen sin i fylla i Hollywood. Dette krasjet kostet sidemannen et armbrudd. I etterkant ble han dømt til å delta i et alkoholavvenningsprogram.

<B>ALVORLIG: </B>En sterkt blodig Jason Priestley blir fraktet avgårde til sykehuset, etter å ha krasjet i 290 km/t.
<B>KRØSTET: </B>Racerbilen til skuespilleren fikk seg en trøkk etter krasjet.