USA-SUKSESS:  Oslo-gutta bak duoen Nico & Vinz, tidligere Envy, gjør det stor i USA om dagen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
USA-SUKSESS: Oslo-gutta bak duoen Nico & Vinz, tidligere Envy, gjør det stor i USA om dagen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

«Am I Wrong» er den mest populære låten på radio i USA

Nico & Vinz-eventyret fortsetter.

(Dagbladet): Den norske duoen Nico & Vinz har gjort stor suksess i USA den siste tida.

De har klatret seg opp til en fjerdeplass på den offisielle amerikanske hitlista Billboard, og har holdt plasseringen i to uker.

Topper radioliste Nå skriver nettstedet Headline Planet at Oslo-gutta også topper lista over de mest spilte låtene på amerikansk radio, med superhiten «Am I Wrong».

Ifølge nettstedet må de holde den posisjonen fram til slutten av uka for å bli nummer én på den endelige rapporten.

Mye tyder på at det går veien.

Andreplassen daler Låta som nå ligger på andreplass, Ariana Grandes «Problem», ser ut til å være på vei nedover og det er et stor gap ned til tredjeplass på lista.

Ifølge Mediabase har «Am I Wrong» blitt spilt 17 233 ganger på radio i perioden 4. juli til 11. juli. Det er en økning på 738 ganger fra uka før.

I tillegg er «Am I Wrong» låten som når ut til flest lyttere i USA, ifølge Billboards Hot 100 Radio Airplay-liste, med en rekkevidde på 151 millioner mennesker.