Åmål-Agnes som hestepike

Rebecca «Agnes» Liljeberg fra den svenske filmsuksessen «Fucking Åmål» klatrer opp på hesteryggen i sin neste film «Sherdil».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liljeberg ga i rollen som Agnes oppreisning til ung lesbisk moro sammen med Alexandra Dahlstrøm som spilte Elin.

Denne gangen skal 18-årige Rebecca spille en enda yngre jente enn sist, når hun i rollen som Sanna skifter beite til entusiastisk hestepike. Den 14 årige rebellen ønsker seg mest av alt en hest, og tilfeldigvis havner hun i en stall full av araberhester som er på vei til slakterbenken.

Ideen er hentet fra en virkelig episode for fire år siden da fire hester måtte dø for det svenske byråkratiet. Til Expressen forteller Rebecca Liljeberg at det er få fellestrekk mellom rollene Sanna og Agnes, men at hun liker å spille dem begge.

- Sanna er en morsom jente siden hun er både bra og modig.

I Norge er «Fucking Åmål» er sett av 470 000 siden premieren i vår. Filmen er gått som skolefilm i hele landet. I Sverige har «Sherdil» premiere 29. oktober.

Rebeccas motspiller fra « Fucking Åmål » , Alexandra Dahlstrøm, inntar i høst det svenske hovedteateret Dramaten med en rolle i stykket «Kranes konditori».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer