Amber Heard i «London Fields»:

Amber Heard skal ha nektet å spille inn sexscener - Nå saksøkes hun for 85,5 millioner

Produsentene mener hun har forsøkt å sabotere filmen «London Fields». 

SAKSØKT: Skuespiller Amber Heard, som nylig gikk gjennom en konfliktfylt skilsmisse med skuespiller Johnny Depp, saksøkes nå av produsentene av filmen «London Fields». FOTO: Valerie Macon / AFP / NTB Scanpix
SAKSØKT: Skuespiller Amber Heard, som nylig gikk gjennom en konfliktfylt skilsmisse med skuespiller Johnny Depp, saksøkes nå av produsentene av filmen «London Fields». FOTO: Valerie Macon / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Produsentene for filmen «London Fields» saksøker nå skuespiller Amber Heard, og krever henne for 10 millioner dollar. Med dagens valutakurs utgjør dette omkring 85,5 millioner norske kroner.

Bakgrunnen for søksmålet skal være at Heard har nektet å spille inn sexscener, som hun i utgangspunktet hadde sagt ja til å spille inn, ifølge Variety.

Ifølge sakspapirene, som Variety har fått tilgang til, skriver produsentene at Heard skal ha overtalt regissør Matthew Cullen til å stryke noen av de mest kontroversielle scenene. Hun skal ha protestert mot sexscener og nakenhet i filmen, selv om hun skal ha gått med på dette i kontraken.

Heard spiller hovedrollen i filmen, som er basert på Martin Amis bok med samme navn.

- Sabotere filmen

I søksmålet hevder produsentene også at Heard konspirerte for å sabotere filmen, og at hun gikk så langt at hun jobbet for at den ikke skulle bli vist på filmfestivalen i Toronto.

Amber Heards advokat ønsker ikke å kommentere anklagene.

I fjor gikk regissør Matthew Cullin til søksmål mot produsentene og anklaget dem for bedrageri. Dette førte til at premierevisningen av «London Fields», under filmfestivalen i Toronto, ble avlyst. Ifølge søksmålet mente Cullin at produsentene hadde «tuklet med hans arbeid som regissør av filmen», skriver The Telegraph.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer