Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Amber Heard i «London Fields»:

Amber Heard skal ha nektet å spille inn sexscener - Nå saksøkes hun for 85,5 millioner

Produsentene mener hun har forsøkt å sabotere filmen «London Fields». 

SAKSØKT: Skuespiller Amber Heard, som nylig gikk gjennom en konfliktfylt skilsmisse med skuespiller Johnny Depp, saksøkes nå av produsentene av filmen «London Fields». FOTO: Valerie Macon / AFP / NTB Scanpix
SAKSØKT: Skuespiller Amber Heard, som nylig gikk gjennom en konfliktfylt skilsmisse med skuespiller Johnny Depp, saksøkes nå av produsentene av filmen «London Fields». FOTO: Valerie Macon / AFP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Produsentene for filmen «London Fields» saksøker nå skuespiller Amber Heard, og krever henne for 10 millioner dollar. Med dagens valutakurs utgjør dette omkring 85,5 millioner norske kroner.

Bakgrunnen for søksmålet skal være at Heard har nektet å spille inn sexscener, som hun i utgangspunktet hadde sagt ja til å spille inn, ifølge Variety.

Ifølge sakspapirene, som Variety har fått tilgang til, skriver produsentene at Heard skal ha overtalt regissør Matthew Cullen til å stryke noen av de mest kontroversielle scenene. Hun skal ha protestert mot sexscener og nakenhet i filmen, selv om hun skal ha gått med på dette i kontraken.

Heard spiller hovedrollen i filmen, som er basert på Martin Amis bok med samme navn.

- Sabotere filmen

I søksmålet hevder produsentene også at Heard konspirerte for å sabotere filmen, og at hun gikk så langt at hun jobbet for at den ikke skulle bli vist på filmfestivalen i Toronto.

Amber Heards advokat ønsker ikke å kommentere anklagene.

I fjor gikk regissør Matthew Cullin til søksmål mot produsentene og anklaget dem for bedrageri. Dette førte til at premierevisningen av «London Fields», under filmfestivalen i Toronto, ble avlyst. Ifølge søksmålet mente Cullin at produsentene hadde «tuklet med hans arbeid som regissør av filmen», skriver The Telegraph.

I søksmålet gjentar produsentene sine anklager mot regissør Matthew Cullin, om at han har brutt tidsfristen og ikke ha blitt ferdig med filmen i tide.

BRUDD: Amber Heard var tidligere i år i en bitter stid med eksmannen Johnny Depp. Paret inngikk et forlik, som resulterte i at hun fikk over sju millioner dollar, som Heard bestemte skulle gå til veldedige formål. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Amber Heard var tidligere i år i en bitter stid med eksmannen Johnny Depp. Paret inngikk et forlik, som resulterte i at hun fikk over sju millioner dollar, som Heard bestemte skulle gå til veldedige formål. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dramatisk brudd

Tidligere i år skapte bruddet mellom Amber Heard og hennes eksmann Johnny Depp overskrifter verden over. Heard anklaget ektemannen for vold, og fikk innvilget midlertidig besøksforbud mot Depp. Hun saksøkte også eksmannen, men 16. august meldte TMZ var avsluttet.

Amber trakk søknaden om besøksforbud, og Depp måtte betale Amber 7 millioner dollar i erstatning. Det tilsvarer nesten 57 millioner norske kroner.

Heard valgte å donere alle pengene til veldedighet. Det var ACLU (American Civil Liberties Union) og barnesykehuset i Los Angeles som mottok pengene.

Historien sluttet imidlertid ikke der. Ifølge bladet People valgte Depp å donere pengene i form av en rekke mindre summer over tid. Det fikk ekskona til å se rødt, siden han får en slags skattelette ved å donere pengene direkte til organisasjonene. Hun mente dermed at han ville betale en mindre sum enn hva de ble enige om.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling