Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Amber Rose har laget så kontroversielle emojies at de får 17 års aldersgrense

Nå gjør hun som Kim - lager egne emojis. Ambers har twerking og politisk budskap.

SEKSUELLE EMOJIES: Modell, stripper og skuespiller Amber Rose har laget kontroversielle emojies. Foto: Parisa/Splash News Splash News and Pictures Los Angeles
SEKSUELLE EMOJIES: Modell, stripper og skuespiller Amber Rose har laget kontroversielle emojies. Foto: Parisa/Splash News Splash News and Pictures Los Angeles Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I desember lanserte Kim Kardashian sine «Kimojis», et knippe egne emojies basert på hennes interesser og liv.

Den kjente rumpa, ektemannen Kanye Wests mye omtalte joggesko og selife-hånda til Kim er blant de fargerike småbildene man kan kjøpe til sin mobil.

Nå gjør modell og skuespiller Amber Rose det samme.

Twerking Rose, som tidligere også har datet Kanye West, og har vært gift med rapper Wiz Khalifa, er tidligere stripper. Dette bærer de nye emojiene preg av.

I lanseringsvideoen til emojiene, som har fått navnet «MuvaMoji» etter den amerikanske damas kallenavn Muva Rosebud, ser man Rose blant annet twerke nedover en strippestang.

Emojiene er så seksuelt eksplisitte at appen har fått 17 års aldersgrense i Apples Appstore. Begrunnelsen er hyppige/intense voksne temaer, sjeldent/mildt seksuelt innhold eller nakenhet.

#MuvaMoji is Out Now! Available in the App Store and Android ?????????? https://appsto.re/us/M4X1ab.i

A video posted by Amber Rose (@amberrose) on


Hos Google Play har appen fått 16 års aldersgrense.

Politisk Emojisamlingen inneholder småbilder med ansiktet og kroppen til Rose, men også et knippe bilder som tar standpunkt i flere kontroversielle kjendissaker. 

En av emojiene tematiserer de grove seksuelle anklagene mot Bill Cosby. Bildet viser en mann som likner den amerikanske tv-stjerna som holder et skilt med teksten «Jeg gjorde det».

#MuvaMoji

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on


Huffington Post skriver at de mener Rose har laget denne emojien fordi hun den seinere tida har blitt en aktiv feminist, og vil vise sin støtte til de mer enn 50 kvinnene som har beskyldt Cosby for seksuell trakassering.

Rose har også lansert en emoji som sier «Free Kesha» som viser til den betente konflikten mellom artisten Kesha og hennes tidligere produsent. Kesha har anklaget og tiltalt produsent Dr. Luke for seksuell trakassering, men tidligere tapt i retten.

Vil leve livet Rose er ikke redd for kontroversene.

#MuvaMoji @iiswhoiis

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on


- Du har bare ett liv å leve, men jeg kan ikke leve for noen andre enn meg selv. Og når du lever livet ditt for deg selv, er når du virkelig er opplyst og glad, skal Rose ha sagt til Huffington Post.
 
Se den kontroversielle lanseringsvideoen under.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!