Ambjørnsen, Ingvar

Bibliografi:

  • Innocentia Park (roman) 2004
  • Delvis til stede (noveller) 2003
  • Høyt oppe, langt neden (artikkelsamling) 2003
  • Dukken i taket (roman) 2001
  • Heksenes kors (roman) 2000
  • Tre døgn etter dommedag (roman) 2000
  • Dronningen sover (roman) 2000
  • Pater Pietros hemmelighet (barn) 2000
  • Elsk meg i morgen (roman - Elling 4) 1999
  • Krakilske kamerater (barn; samson og Roberto 2) 1999
  • Samson og Roberto (barn) 1998
  • Husk hjelm! (artikler) 1998
  • Møte i natten (red. antologi) 1998
  • Natt til mørk morgen (noveller) 1997
  • Brødre i blodet (roman - Elling 3) 1996
  • Fugledansen (roman - Elling 2) 1995
  • Mordet på Aker brygge (Pelle og Proffen som album) 1995
  • Storbyens stemme (Pelle og Proffen 9) 1995
  • Sorte mor (noveller) 1994
  • Hevnen fra himmelen (Pelle og Proffen 8) 1994
  • Utsikt til paradiset (roman - Elling 1) 1993
  • Etter orkanen (Pelle og Proffen 7) 1993
  • Det gyldne vakuum (roman) 1992
  • Flammer i snø (Pelle og Proffen 6) 1992
  • De blå ulvene (Pelle og Proffen 5) 1991
  • Den mekaniske kvinnen (krim) 1990
  • Sannhet til salgs (Pelle og Proffen 4) 1990
  • Giftige løgner (Pelle og Proffen 3) 1989
  • San Sebastian blues (roman) 1989
  • Bellona - gudinna som ble vaktbikkje (roman) 1989
  • Jesus står i porten (noveller) 1988
  • Døden på Oslo S (Pelle og Proffen 2) 1988
  • Stemmer Tyske nåtidsnoveller (antologi) 1988
  • Kjempene faller (Pelle og Proffen 1, serie av ungdomsromaner) 1987
  • Heksenes kors (roman) 1987
  • Hvite niggere (roman) 1986
  • Stalins øyne (roman) 1985
  • Galgenfrist (roman) 1984
  • Sarons ham (roman) 1982
  • Den siste revejakta (roman) 1981
  • 23-salen (roman) 1981