Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ambjørnsen, Ingvar

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Innocentia Park (roman) 2004
  • Delvis til stede (noveller) 2003
  • Høyt oppe, langt neden (artikkelsamling) 2003
  • Dukken i taket (roman) 2001
  • Heksenes kors (roman) 2000
  • Tre døgn etter dommedag (roman) 2000
  • Dronningen sover (roman) 2000
  • Pater Pietros hemmelighet (barn) 2000
  • Elsk meg i morgen (roman - Elling 4) 1999
  • Krakilske kamerater (barn; samson og Roberto 2) 1999
  • Samson og Roberto (barn) 1998
  • Husk hjelm! (artikler) 1998
  • Møte i natten (red. antologi) 1998
  • Natt til mørk morgen (noveller) 1997
  • Brødre i blodet (roman - Elling 3) 1996
  • Fugledansen (roman - Elling 2) 1995
  • Mordet på Aker brygge (Pelle og Proffen som album) 1995
  • Storbyens stemme (Pelle og Proffen 9) 1995
  • Sorte mor (noveller) 1994
  • Hevnen fra himmelen (Pelle og Proffen 8) 1994
  • Utsikt til paradiset (roman - Elling 1) 1993
  • Etter orkanen (Pelle og Proffen 7) 1993
  • Det gyldne vakuum (roman) 1992
  • Flammer i snø (Pelle og Proffen 6) 1992
  • De blå ulvene (Pelle og Proffen 5) 1991
  • Den mekaniske kvinnen (krim) 1990
  • Sannhet til salgs (Pelle og Proffen 4) 1990
  • Giftige løgner (Pelle og Proffen 3) 1989
  • San Sebastian blues (roman) 1989
  • Bellona - gudinna som ble vaktbikkje (roman) 1989
  • Jesus står i porten (noveller) 1988
  • Døden på Oslo S (Pelle og Proffen 2) 1988
  • Stemmer Tyske nåtidsnoveller (antologi) 1988
  • Kjempene faller (Pelle og Proffen 1, serie av ungdomsromaner) 1987
  • Heksenes kors (roman) 1987
  • Hvite niggere (roman) 1986
  • Stalins øyne (roman) 1985
  • Galgenfrist (roman) 1984
  • Sarons ham (roman) 1982
  • Den siste revejakta (roman) 1981
  • 23-salen (roman) 1981

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!