- Ambjørnsen vet at landet ble bygget av tause slitere, ikke skrytepaver i BMW

Ingvar Ambjørnsen runder 60 og Jon Rognlien tar et syredykk i hans store forfatterskap.

FULL RULLE: Ingvar Ambjørnsen haster straks inn i 60-åra. Forfatteren er like aktiv nå som tidliger blant annet reiser han rundt med nye Elling-blogger, live. Foto: OLA SÆTHER
FULL RULLE: Ingvar Ambjørnsen haster straks inn i 60-åra. Forfatteren er like aktiv nå som tidliger blant annet reiser han rundt med nye Elling-blogger, live. Foto: OLA SÆTHER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingvar Ambjørnsen debuterte som forfatter 25 år gammel med dokumentarromanen 23-salen. Den var lagt til et psykiatrisk sykehus der forfatteren hadde hatt jobb som pleiemedhjelper.

De mange knuste skjebnene inne i den tunge anstalten fant seg plass i den unge mannens sinn. Siden den gang har han skapt et omfattende galleri av folk som faller utenfor.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer