Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«American Psycho» utsettes i Kristiansand

Premieren på «American Psycho» blir utsatt i Kristansand på grunn av drapene på Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10).

I følge nettstedet Filmweb vil kinosjef Petter Benestad i Kistiansand skjerme publikum for filmen om den iskalde massemorderen Patrick Bateman i «American Psycho». Filmen skulle ha hatt premiere i byen på fredag.

Filmen er basert på Breat Easton Ellis kultroman med samme navn. Boken er beryktet på grunn av sine detaljerte skildringer av groteske drap. Filmen inneholder ikke mange grafiske voldsscener og har fått en 15 års grense av Statens Filmtilsyn, men filmens tema har fått kinosfefen i Kristiansand til å reagere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling