Amerikansk stjerne klar for «Snømannen»

La ut bilde fra innspillinga på Rjukan på Instagram.

KLAR FOR SNØMANNEN: Chloe Sevigny, kjent fra skrekkfilmer som «American Psycho» og «Zodiac», er klar for Jo Nesbøs «Snømannen». Foto: FX/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB Scanpix
KLAR FOR SNØMANNEN: Chloe Sevigny, kjent fra skrekkfilmer som «American Psycho» og «Zodiac», er klar for Jo Nesbøs «Snømannen». Foto: FX/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag kveld la den amerikanske skuespilleren Chloe Sevigny (41) ut et bilde på Instagram som viser at hun er langt hjemmefra.

Bildet er nemlig ifølge geotaggen fra Rjukan, der innspillinga av Jo Nesbøs «Snømannen» i disse dager foregår.

Avfotografert er en filmklapper, som viser dagens dato og filmens tittel.

Sasha Gibson, kommunikasjonsansvarlig for filmproduksjonen, bekrefter overfor Dagbladet at Sevigny blir å se i den kommende filmen.

????????? #norway?? #jonesbo

Et bilde publisert av Chloe Sevigny (@chloessevigny)


Gibson vil derimot ikke røpe hvilken rolle skuespillerinna har fått.

Det betyr at skuespillerinna, kjent fra «American Horror Story» og «American Psycho», går inn i rekka av stjerner som allerede er bekrefta til filmen.

Stjernelaget består blant andre av Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg og vår egen Jakob Oftebro.

Den tysk-irske skuespilleren Fassbender har allerede startet jobben med å portrettere den uhøvla politimannen, mens Gainsbourg spiller Holes kjæreste Rakel og svenske \Ferguson blir å se som politikollega Katrine Bratt. Oftebro skal spille Harry Holes politikollega Magnus Skarre.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer