HOT: Ariana Grande opptrer med tre mannlige dansere i Miami Beach i helga. Foto:  Photo Jeff Daly/Invision/AP
HOT: Ariana Grande opptrer med tre mannlige dansere i Miami Beach i helga. Foto: Photo Jeff Daly/Invision/APVis mer

Amerikansk superstjerne får hjelp av norske Cashmere Cat

Den norske elektronika-artisten med på albumet til Ariana Grande.

NEW YORK (Dagbladet): Det amerikanske stjerneskuddet, Ariana Grande (21), varsler at hennes andre album «My Everything» kommer 25. august. Med seg har hun en rekke gjesteartister, deriblant norske Cashmere Cat, ifølge Billboard.com.

Cashmere Cat står oppført som «featured artist» på låta «Be My Baby», mens også norske LidoLido står oppført som produsent.

Nest øverst Cashmere Cat, eller Magnus August Høiberg (26) som han egentlig heter, er opprinnelig fra Halden, og har slått igjennom som DJ og elektronika artist. Siden i fjor har han bodd i USA, og han var nylig med å produsere låta «Party Girls» for rapperen Ludacris.

LidoLido er artistnavnet til den norske låtskriveren, artisten og musikkprodusenten Peder Losnegård (21) fra Tysvær i Rogaland.

Ariana Grandes låt «Problem» ligger for øyeblikket på andreplass på de Billboards Hot 100-liste foran blant andre «Am I Wrong» av norske Nico & Vinz som ligger på fjerdeplass.

- Elsker albumet Foruten de norske bidragene har Grande samarbeidet med hotte artister som Childish Gambino, The Weeknd, A$AP Ferg og Big Sean. Hun har også fått Harry Styles' fra One Direction til å skrive en låt.

- Jeg trodde ikke jeg skulle kunne is dette, men jeg elsker dette albumet fem ganger så mye som jeg elsker «Yours Truly» (Hennes første album journ.anm). De er forskjellige, men jeg elsker dette så mye mer, sier Grande til Billboard.

Onsdag kommer den unge superstjernen til å opptre i en halvtime midt på Time Square på Manhattan for å spille inn «Total Ariana Live».