NAVNEKRØLL: Dette er altså EDM-artisten Nicky Romero, ikke Kygo, under Ultra Music Festival i Miami. Foto: CBS Miami
NAVNEKRØLL: Dette er altså EDM-artisten Nicky Romero, ikke Kygo, under Ultra Music Festival i Miami. Foto: CBS MiamiVis mer

Amerikansk tv-gigant med Kygo-blemme

Ser du hva som er galt på bildet?

(Dagbladet): Kyrre Gørvell-Dahll (23), bedre kjent som Kygo, er Norges desidert mest populære artist om dagen.

Nylig rundet debutsingelen hans «Firestone» 117 millioner streams på Spotify, og da han i forrige måned ga ut oppfølgeren «Stole The Show» satte han en ny norsk streamingrekord i antall avspillinger på én dag.

Han ble derfor trukket fram som en av de store stjernene på den prestisjetunge EDM-festivalen Ultra Music Festival i Miami av tv-giganten CBS' lokalkontor.

Navnekrøll Men det skal ikke være lett å være norsk stjerne i utlandet. TV-kanalen satte nemlig navnet hans på feil intervju, og det sto dermed «Kygo DJ» på skjermen mens nederlandske Nicky Romero ble intervjuet om festivalen.

Det kan imidlertid se ut til at det var teknisk svikt og ikke uvitenhet som var årsaken til blunderen, for han hadde tidligere i innslaget blitt kalt ved riktig navn.

- En drøm Det har ikke lyktes Dagbladet i å få en kommentar fra Kygo, men han tar det hele med godt humør på Twitter, hvor han bare har lagt ut et megetsigende smilefjes som hikster av latter sammen med bildet.

Kygo gikk på som sistemann på festivalens livescene søndag kveld, og i intervjuet med CBS utrykte Kygo takknemlighet for å spille på Ultra Music Festival.

- Bare å være her i egen person, og ha muligheten til å spille, er en drøm som går i oppfyllelse.

STOR STJERNE: Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, er en av verdens mest ettertrakede EDM-artister. Foto: Getty Images
STOR STJERNE: Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, er en av verdens mest ettertrakede EDM-artister. Foto: Getty Images Vis mer