Amy Schumers ukvemsord om Donald Trump

Amy Schumer harselerte med fansen som forlot showet hennes da hun vitset om Trump

Leste opp brev skrevet til fansen. 

SKREV BREV: På showet i New York tirsdag leste Amy Schumer opp et brev, hvor hun ga uttrykk for hva hun mente om at 200 fans forlot salen etter Donald Trump-spøkene. Bildet er fra da hun mottok Critics’ Choice-prisen tidligere i år. Foto: AP / NTB Scanpix
SKREV BREV: På showet i New York tirsdag leste Amy Schumer opp et brev, hvor hun ga uttrykk for hva hun mente om at 200 fans forlot salen etter Donald Trump-spøkene. Bildet er fra da hun mottok Critics’ Choice-prisen tidligere i år. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da komiker og skuespiller Amy Schumer (35) spøkte med presidentkandidat Donald Trump under et show i Tampa i Florida søndag, endte det med at 200 publikummere forlot salen i sinne.

Schumer, som er en uttalt Hillary Clinton-støttespiller, kalte Trump et «oransje, seksuelt overgripende, falskt college-startende monster». Hun hentet også en Trump-supporter opp på scenen, og stilte ham til veggs med spørsmål om hvorfor mannen støtter den kontroversielle presidentkandidaten.

Da hun tirsdag holdt et nytt show i New York, sa hun sin hjertens mening om hva hun synes om hendelsen. Her leste hun opp et brev skrevet til fansen som forlot salen, skriver The Guardian.

Refererte til monster-vitsen

- Kjære Tampa. Jeg beklager at dere ikke ville at jeg, en komiker som snakker om hva hun tror på, skulle nevne den største hendelsen som pågår i vårt land akkurat nå. Hvordan kunne jeg tro at det var OK å bruke fem minutter på å ha en fredelig samtale med noen med et annet syn?, sa Schumer.

Komikeren avsluttet brevet med å referere til spøken hvor hun kalte Trump et monster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer