Amy Schumer

Amy Schumer kom med ukvemsord om Trump i eget show. Det skulle hun ikke ha gjort

200 publikummere forlot salen i sinne. 

RETT PÅ SAK: Den amerikanske komikeren Amy Schumer inviterte en Trump-velger opp på scenen under stand up-showet hun holdt i Tampa, Florida søndag. Over 200 personer skal så ha forlatt showet etter at komikeren brukte disse ordene om Trump: «oransje, seksuelt overgripende, falskt college-startende monster». Video: Ashley Payne Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Komiker og skuespiller Amy Schumer (35) sparte ikke på Donald Trump-kruttet da hun sto på scenen i Tampa, Florida søndag kveld.

Schumer, som er en uttalt Hillary Clinton-støttespiller, kalte Trump et «oransje, seksuelt overgripende, falskt college-startende monster», ifølge Daily Mail.

I tillegg hentet hun en Trump-supporter opp på scenen, som hun stilte til veggs med spørsmål om hvorfor mannen støtter den kontroversielle presidentkandidaten.

Schumers politiske utspill ble for mye for flere Trump-fans i publikum, som ga uttrykk for sitt sinne ved å forlate salen.

Ifølge Tampa Bay Times valgte 200 av totalt 10 000 publikummere å forlate salen etter Schumers harselas med Trump.

Meningene om komikerens politiske vri på showet er delte.

Tampa Bay Times har sitert flere publikummere som sier at de ønsket å ha en fin kveld uten politikk-relaterte «distraksjoner», og at det ikke var det de hadde kommet for å høre.

Enkelte Twitter-brukere har harselert med de rasende publikummerne, og mener at politiske elementer var noe de burde ha forutsett da de kjøpte billett til Schumers show.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer