Amy Winehouse på sykehus

Derfor avlyste hun Øya-konserten i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MIDDELALDERPARKEN (Dagbladet.no): I kveld skulle Amy Winehouse etter planen ha stått på scenen under Øyafestivalen, men nå er det klart at den snart 24 år gamle briten avlyser.

Ifølge plateselskapet Universal sliter artisten med alvorlig utmattelse.

Hun ble innlagt på sykehuset UCLH i morges, men tilstanden skal ikke ha vært mer kritisk enn at hun ble utskrevet igjen allerede i formiddag.

Crewet i Norge

Legene skal imidlertid ha rådet 24-åringen til å ta det mer med ro framover, og derfor har opptredener i Norge og Danmark blitt kansellert, ifølge Universal.

Det har imidlertid tatt tid før både presse og arrangører fikk årsaken til avlysningen. Øyafestivalen fikk beskjed om avgjørelsen først i dag.

- Både crewet og bandet har vært her siden i går, og alt var klart. Dette kom brått på, sier festivalens pressetalsmann Jonas Prangerød til Dagbladet.no.

- Vi har heldigvis opplevd få Øya-kanselleringer tidligere. Det er uansett høyst uvanlig at man får beskjed samme dag, sier Prangerød.

Hentet erstatter

Minor Majority er hentet inn som erstatter for Winehouse, som har vært åpen om sine psykiske problemer og sitt høye forbruk av rusmidler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer