Anbefaler kjeledresser, støvsugere og Kjartan-plater

Cloroform er tilbake.

(Dagbladet.no): Vokalisten lager filmmusikk og soloplater, trommeslageren spiller med Morten Abel og bassisten har fast jobb i Kaizers Orchestra.

Men både John Erik Kaada, Børge Fjordheim og Øyvind Storesund rydder tid til å jobbe med bandet de har holdt det gående lengst i – Cloroform, Stavangers fremste eksponenter for spastisk, pøblete jazzrock.

Denne uka er deres sjuende album, «Clean», shippet ut til landets musikkforhandlere.

- I den anledning har vi kjøpt oss tre nye sett med kjeledresser, skryter John Erik Kaada i bandet som alltid opptrer i sterkt fargemettede, industrielle overaller.

- Jeg kan forsikre deg om at de gamle kjeledressene luktet sterkt av både svette og andre kjemikalier etter at vi hadde gjennomført fjorårets turné med førti konserter i Tyskland og Danmark, legger han til.

Musikken på skiva omtaler han som «perfekt å støvsuge til», uten at noen av den grunn skal tro at dette handler om radiovennlig nynnepop. Og i oktober er trioen klar for norgesturné. I dag svarer herrene Kaada, Fjordheim og Storesund på dine spørsmål!

ERFARNE: Cloroform gir ut sitt sjuende album denne uka. Fra venstre Børge Fjordheim, Øyvind Storesund og John Erik Kaada.
ERFARNE: Cloroform gir ut sitt sjuende album denne uka. Fra venstre Børge Fjordheim, Øyvind Storesund og John Erik Kaada. Vis mer