Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«And So The Story Goes»

Maria Montell har skrevet og sunget inn noen sanger som er en svært gjennomsnittlig og kjedelig smørje. Dette er en kraftløs debut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«And So The Story Goes» er ikke sofistikert nok til at albumet får en kul salongstil. Den er heller ikke renslikket og glatt nok til at den kan karakteriseres som en vestkant-plate.
Montell har åpenbart hatt ambisjoner om å lage acid-jazz, men i stedet glir det ut til å bli noe av alt: Med unntak av singel- og tittellåt «And So The Story Goes» ligger musikkstykkene på et veldig midt-på-treet-nivå. Ikke engang billige triks i arrangementet, som snertne saksofoner og stilige keyboardakkorder, setter noe særlig farge på produktet. Utover å være pregløst radiofyll, makter jeg ikke helt å høre hvilken nytte man kan ha av «And So The Story Goes». Evnene kan lett summeres : Et flott utseende, en grei stemmme og et foreløpig uforløst låtskrivertalent

Hele Norges coronakart