«Børning»

Anders Baasmo Christiansen trekker seg fra «Børning 3»

- Som å bytte ut James Bond.

VELGER FAMILIEN: Skuespiller Anders Baasmo Christiansen trekker seg fra hovedrollen i «Børning 3». - Jeg gjør det av familiære grunner, men jeg kommer til å savne Mustangen, sier han til Dagbladet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
VELGER FAMILIEN: Skuespiller Anders Baasmo Christiansen trekker seg fra hovedrollen i «Børning 3». - Jeg gjør det av familiære grunner, men jeg kommer til å savne Mustangen, sier han til Dagbladet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Børning» og «Børning 2» er blant de aller største publikumssuksessene for norsk film og kino de siste åra med over 800 000 solgte billetter. Neste vår starter innspillingen av «Børning 3», men det har dukket opp et problem.

Hovedrolleinnehaver Anders Baasmo Christiansen blir ikke med videre. Han spiller Roy, føreren av den kanarigule Mustangen. Det ble først kjent i Hamar Arbeiderblad.

- Vil savne Mustangen

- Jeg kommer til å savne musklene i Mustangen. «Børning»-toget har vært morsomt, men det får gå videre uten meg. Alt til sin tid, sier Anders Baasmo Christiansen til Dagbladet.

- Årsaken til at jeg ikke blir med i «Børning 3», er at det krasjer med en lang utenlandsk filminnspilling, og familiesituasjonen som småbarnsfar.

- Jeg finner rett og slett ikke tid, sier Baasmo Christiansen til Dagbladet.

Sammen med Marie Blokhus fikk han tidligere i år en sønn.

Ny storfilm

Neste år skal han være med i en stor internasjonal film, der han skal spille sjøkapteinen Jacob Storr, ektemannen til Lizzy, spilt av den 33-årige franske superstjernen Léa Seydoux, kjent fra «Blå er den varmeste fargen», James Bond-filmen «Spectre» og «Midnight in Paris».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer