Anders Danielsen Lie om Cannes-buinga: - Vanlig med hard medfart

«Personal Shopper» splitter anmelderne.

I CANNES: Anders Danielsen Lie, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz, Kristen Stewart, Olivier Assayas og Nora von Waldstatten avbildet i forbindelse med filmen «Personal Shopper» i Cannes tidligere i dag. Foto: NTB Scanpix
I CANNES: Anders Danielsen Lie, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz, Kristen Stewart, Olivier Assayas og Nora von Waldstatten avbildet i forbindelse med filmen «Personal Shopper» i Cannes tidligere i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuepiller Anders Danielsen Lie (37) er på plass i Cannes, som det eneste norske innslaget i filmutdelingas hovedprogram, med filmen «Personal Shopper».

Nordmannen står på rollelista med blant andre Hollywood-kjendis Kirsten Stewart (26), som har hovedrollen i filmen som Dagbladets anmelder kaller «en ironisk spøkelseshistorie med skrekk- og thrillerelementer, hvor halvparten av dialogen foregår per SMS».

Buing Før filmen har sin offisielle premiere i kveld, er det gårsdagens pressevisning det snakkes om. Til tross for at «Personal Shopper» mottok mye ros, var det også buing i salen.

- Jeg var ikke pressevisninga, men har hørt fra flere at det var noen, ikke mange, som buet. Det er jo vanlig at filmene får litt hard medfart i Cannes, kritikerne vil ofte mene mye raskt, sier Danielsen Lie på telefon til Dagbladet, og legger til:

- Enkelte kan ha opplevd slutten som frustrerende, selv om jeg ikke synes det. Jeg tror en del kritikere har problemer med å plassere filmen sjangermessig.

«Personal Shopper» handler om en ung amerikansk Paris-bosatt kvinne (Kristen Stewart), som leter etter tegn på at hennes nylig avdøde tvillingbror Lewis fortsatt deltar i livet hennes. Anders Danielsen Lie spiller en tidligere bekjent av tvillingbroren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer