Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Anders og Siri sammen på TV

Anders Hornslien og Siri Wormdahl jobber sammen om å utvikle et nytt TV-program. De mistet sine jobber som henholdsvis stortingsrepresentant og daglig leder i Vålerenga på samme tidspunkt i fjor høst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to har kjent hverandre i noen år og da de plutselig havnet i samme situasjon i september i fjor - arbeidsledige - bestemte de seg for å tenke nytt.

Er flinke

- Vi fant hverandre på et tidspunkt da vi begge skjønte at vi måtte gjøre noe. Både Siri og jeg synes vi er ganske flinke, så vi satte oss ned sammen og utviklet denne TV-ideen som vi har stor tro på, sier Hornslien.

Ekspolitikeren avviser at hans opplysning til retten i den pågående AUF-saken, om at han for tida er «arbeidssøkende», dermed ikke er helt sann.

- Jeg bare forsøker å skaffe meg nytt arbeid sjøl, sier han.

God respons

Wormdahl har nettopp fått ny jobb i radiokanalen P4s salgs- og markedsavdeling, men vil fortsette sitt TV-samarbeid med Hornslien ved siden av. Verken hun eller Hornslien vil fortelle hva det planlagte TV-programmet skal inneholde.

- Men vi har fått god respons på ideen fra dem vi har presentert den for, sier Wormdahl.

Etter planen skal vi få se resultatet på TV-skjermen til høsten.

TV-KOLLEGA: Anders Hornslien har slått seg sammen med Siri Wormdahl for å lage TV-program. Men hva slags program det er, vil de ikke røpe.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!