Åndeutdrivelse på Blakstad-klinikken

«Dette kan kun karakteriseres som en skandale! Hva privatpersoner velger å kaste bort pengene sine på, er en ting, men at offentlige midler blir brukt til å opprettholde disse humbugsvindlerne, er intet mindre enn skandaløst. Scjherpen

«Det er nok mange som vil være raskt ute med å kritisere både innlagte og ledelse i denne saken. Når det gjelder slike hendelser, hvor flere mennesker har samme opplevelser på samme sted, uavhengig av hverandre, og det foregår over et helt år, er det faktisk vanskelig å forklare det. Det er en friskere handling av ledelsen å ta inn klarsynte enn å sende samtlige med opplevelser til en like dyr psykolog som forer dem med piller.

Billy

«Uansett om man selv tror på det eller ei, så må man iallefall godat at det kan ha en placeboeffekt på de som opplever fenomenene. Hvis de tror de opplever noe, og tror at noen spøkelsesjegere har fått fenomenet til å slutte - er ikke alle fornøyde da?

Bente

«En svindel er ikke akseptabel selv om offeret er fornøyd. Dessuten kan dette ha negativ effekt i og med at det styrker pasientene i sin overtro.

JB

«Klinikken behandler menn over 18 år med rusproblemer. Hva med å innføre strengere kontroll på gjestene? Det er en kjennsgjerning at personer med rusproblemer ser rosa elefanter, får besøk av utenomjordiske og innimellom jages av zombier. o.o.