$andra $laktes

LOS ANGELES (Dagbladet): Sandra Bullock (36) får kritikerne til å grine, men kinopublikum til å le så millionene triller inn på kontoen. Nå gjør hun det i actionkomedien «Miss Undercover», og det er ikke en økonomisk «miss»: Filmen har så langt spilt inn over 163 millioner - dollar!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hollywood-stjernen er kjent for ikke å være kritikernes favoritt. Etter sin medvirkning i «Speed 2» har hun fått spesielt mye pepper. Nå følger hun opp med komedien «Miss Undercover», der hun spiller den i utgangspunktet litt bråkjekke FBI-agenten som motvillig må avsløre et attentat mot en misseutdeling. I filmen spiller hun mot kjæresten til Julia Roberts, Benjamin Bratt, Michael Caine og Candice «Murphy» Bergen - og sammen har de, ved siden av Mel Gibson og Helen Hunt i «Det kvinner vil ha», blitt komedievinneren blant publikum.

Barsk guttejente

Bullock, datter av den nå avdøde tyske operasangerinnen Helga Bullock, er ganske barsk, i alle fall til å begynne med, i filmen som i dag har norgespremiere. Hun innrømmer også å være litt guttejente privat, selv om hun ikke var særlig høy i hatten da flyet med henne og den «hemmelige» musikerkjæresten Bob Schneider skled av rullebanen og krasjet i en snøfonn i Wyoming i desember.

- Jeg er en tomboy, og er glad i action og spenning. Da jeg var barn lekte jeg alltid med guttene, men samtidig var jeg også ei jente-jente, som jeg også er i filmen. Ei jente som prater om følelser og slike ting som bare vi jenter skjønner. Fint å kunne ta fram begge disse sidene i samme film, sier Sandra Bullock til Dagbladet. Hun sitter foran oss i sporty, svart drakt og prater intenst og veiver med hendene slik at hun velter en kopp kaffe over seg sjøl.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer