Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

-  Andreas er stiligst

Marion Ravn (21) likte ikke sport før hun oppdaget Andreas Thorkildsen (23). Men i går kveld ble hun snytt for stevnemøtet med mannen hun mener er Idretts-Norges stiligste.

HAMAR (Dagbladet): «Årets navn»-nominerte Thorkildsen strøk nemlig på dør umiddelbart etter at den NRK-sendte gallaen i Hamar OL-amfi var over.

-  Synd, smilte Ravn, som opptrådte på gallaen med låta «End of Me». Før sending ble hun spurt av programleder Dan Børge Akerø om hun hadde noen favorittsport.

-  Jeg sa til ham som sant var, at jeg ikke hadde interessert meg for idrett før jeg så Andreas Thorkildsen vinne OL-gull i Aten for et par år siden. Så jeg måtte jo svare spyd. Selvfølgelig mest fordi jeg synes Andreas er så stilig, sier Marion til Dagbladet.

Andreas dro hjem

Dan Børge ville ikke holde den informasjonen for seg selv. Så da han introduserte Marion på scenen for et nesten fullsatt OL-amfi og mange hundre tusen tv-seere, røpet han at Marion hadde fattet en sterk interesse for spyd på grunn av Andreas. Derfor forsøkte Dagbladet å koble de to etter sending, men Andreas stresset åpenbart med å komme hjem. Alle forsøk på kontakt mislyktes. Marion la ikke skjul på at hun gjerne skulle møtt ham:

-  Andreas er den desidert peneste idrettsutøveren i Norge. Han ser rett og slett stilig ut. Jeg tror alle jenter kan være enige om det.

Hun ville ikke sammenlikne spydkasteren med en annen idrettssjarmør, skihopperen Bjørn Einar Romøren:

-  Nei. Jeg foretrekker store mannfolk, sier Marion.

 SANG FOR ANDREAS:  Marion Ravn la ikke skjul på sin begeistring for Andreas Thorkildsen. Hans gull-spydkast på 86.50 under OL i Aten satt som en pil i hjertet hennes. I går kveld satt Andreas ringside da Marion opptrådte. Men etterpå skyndte han seg ut før de to rakk å møtes. Foto: Eirik Helland Urke
SANG FOR ANDREAS: Marion Ravn la ikke skjul på sin begeistring for Andreas Thorkildsen. Hans gull-spydkast på 86.50 under OL i Aten satt som en pil i hjertet hennes. I går kveld satt Andreas ringside da Marion opptrådte. Men etterpå skyndte han seg ut før de to rakk å møtes. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

-  Er du singel?-  Det sier jeg ikke noe om - av prinsipp.

Til New York

I dag reiser Marion til New York og forberedende møter foran USA-lansering av albumet «Here I Am».

Hun bodde i New York et års tid fram til juni i fjor, og regner med å flytte tilbake etter et opphold hos foreldrene i Tønsberg.

-  Det nytter ikke å ikke bo i USA når man skal lanseres der.

-  Hvilket forhold har du til at din ekskollega fra M2M, Marit Larsen, ser ut til å lykkes med sin solokarriere?

-  Det er kjempesupert. Og det viser at det ikke var en tilfeldighet at to norske 14-åringer fikk kontrakt i USA for sju år siden.

Silje og Heine

Silje Nergaard (39) og Heine Totland (35) fant hverandre for ti år siden og har vært gift i sju. Før jul ga begge ut plate, og i går opptrådte de med en låt fra Heines album «Tough Times for Gentlemen», nemlig «We Were Runners».

-  Det heter seg at vi har skrevet låta sammen. men den er hovedsakelig Siljes. Jeg har bare vært med på å skrive teksten. Jeg har dessverre ikke Siljes gave når det gjelder låtskriving, sier Heine til Dagbladet.

-  Plata hans er foreløpig solgt i 15 000 eksemplarer, mens Siljes album «Be Still My Heart - The Essential», en best of-samling med litt nytt er solgt i 28 000 eksemplarer.

SPYDD-ESS: Dette er Idretts-Norges stiligste mann, ifølge Marion Ravn. Men Andreas (gull i OL i forfjor, sølv i VM i fjor) vant ingen pris i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling