Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Andsnes om tvillingfødselen: - Alarmen gikk av hele tida, og det var leger og sykepleiere overalt

Han får ikke øvd så mye lenger. Og han turnerer mindre. Men pappa og pianist Leif Ove Andsnes (45) takker ungene for at han våger å prøve seg på musikkens Mount Everest.

ARBEIDSRO(M): Evnen til å lukke ute all støy og  konsenterere seg om musikken har vært gull verdt etter at Leif Ove Andsnes ble pappa: -  Jeg elsker tiden jeg har alene foran flygelet, det er verdifulle timer for meg. Foto: MORTEN RAKKE
ARBEIDSRO(M): Evnen til å lukke ute all støy og konsenterere seg om musikken har vært gull verdt etter at Leif Ove Andsnes ble pappa: - Jeg elsker tiden jeg har alene foran flygelet, det er verdifulle timer for meg. Foto: MORTEN RAKKE Vis mer

- Det er helt vilt. Hadde noen fortalt meg for ti år siden at jeg skulle sitte her i dag med digert hus, samboer og tre unger hadde jeg ikke trodd dem.

Leif Ove Andsnes (45) fikler med en bitering som ligger på bordet hjemme i Bergen. Fra den hvite murvillaen kan han speide ut over byen som ligger langt der nede. I bakgrunnen strekker de sju fjellene seg mot himmelen.

Lyden av en støvsuger nærmer seg kjøkkenet. Han lukker døra.

- Vi har fått oss au pair, Cherry. Hun bor i en leilighet i kjelleren, og har på kort tid blitt helt uunnværlig for oss.

Han smiler.

- Vi skulle egentlig være en sånn sivilisert familie med to barn, men så ble det en ekstra. Det medfører jo noen utfordringer i hverdagen. Bare det å ta med hele gjengen på kafé. Det er helt vilt.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?