Ane Dahl Torp i ny film fra «Broen»-regissør

Viktig rolle i stort dansk drama.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- «Mesteren» er et norsk-dansk far/sønn-drama, der jeg spiller kona til den mannlige hovedrollen, som blir spilt av Søren Malling, sier Ane Dahl Torp.

Det er Jacob Oftebro som spiller sønnen.

«Broen» og «Homeland» - Jeg spiller ikke mora til Jacob, altså. Jeg er skal spille Mallings yngre kone, som har hatt lite med sønnen hans i oppvekst. Filmen ble spilt inn i desember og januar, sier Ane Dahl Torp.

Det er ingen hvem-som-helst som står bak filmen.

Manusforfatter og regissør er Charlotte Sieling, samme kvinne som har regissert «Krøniken», «Borgen», «Broen» og deler av den amerikanske serien «Homeland».

Tre Hedda-nominasjoner - Jeg er veldig glad for å få en rolle i denne filmen. Egentlig skulle min rolle vært spilt av en eldre skuespiller, men så ble jeg spurt. Å få jobbe med Charlotte Sieling, har vært helt fantastisk, sier Ane Dahl Torp.

Dagbladet møter henne og ektemannen Sjur Miljeteig.

De er begge nominert til årets Heddapris  - alle knyttet til den fascinerende forestillingen «Solaris korrigert» på Det Norske Teatret. Stykket har fått tre Hedda-nominasjoner: Beste kvinnelige hovedrolle (Ane Dahl Torp), Beste audiovisuell design (Sjur Miljeteig) og Årets forestilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer