Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ane mest sexy

Ane Dahl Torp (29) er kåret til årets mest sexy kvinne. Sexolog Gro Isachsen synes det er positivt at hun vinner en slik kåring med naturlige attributter.

Det er i den siste utgaven av herremagasinet Mann den populære skuespilleren kåres til landets mest sexy kvinne.

-  Min første reaksjon var at det er litt komisk, selv om det også selvfølgelig er hyggelig. Men som min mor sa, så er det i hvert fall ikke puppestørrelsen min som har avgjort, sier skuespilleren i programmet «Sånn er livet» på NRK P2.

Positiv effekt

Hun mener det kan slå positivt ut at en med hennes kropp vinner en slik kåring. Det er så mye fokus på store pupper, mener Dahl Torp.

-  Her har det vært en kåring, jeg får bukke og takke for det. Sånn sett kan man være glad for at jeg havnet der, som ikke har spesielt store pupper. Kanskje dette viser at det er ett fett hvor store pupper man har, svarer Torp på spørsmål om hun bidrar til å hausse opp det å være sexy. Hun fortsetter:

-  Jeg synes det er kjempefint med store pupper, men jeg vil ikke legge inn noe under huden. Jeg kan ikke forholde meg til et slikt selvbilde hvis jeg har fikset på det. Som min far pleide å synge til meg; vær glad i den nasen du har.

Dahl Torp ønsker ikke å fronte tematikken ytterligere i Dagbladet, men uttaler at hun håper kåringen kan bidra til å dempe folks jag etter stadig flottere kropper og utseende.

Til herremagasinet Mann sier Torp at hun kan bli imponert over den perfekte kropp, men at det er det som «ikke» er perfekt som gjør den sexy og levende. Hun understreker at det ikke er merkelappen sexy kvinne hun ønsker å ha hengende på seg.

-  Jeg er ikke avhengig av utseendet. Jeg er skuespiller, og det er hva jeg kan der som er viktig, uttalte hun i torsdagens P2-intervju. Hun forteller at hun aldri har følt seg som den pene jenta i klassen, og tror fortsatt ikke at hun er det.

-  Du møter alltid mennesker som du synes er kulere og penere, sier 29-åringen

Veldig positivt

Sexolog Gro Isachsen synes skuespilleren er modig som er såpass åpen om kroppen sin.

-  Hun virker som ei flott jente, og har en veldig utstråling og viser mye varme som menneske. Det handler i større grad om å føle seg sexy enn å se mest mulig sexy ut rent kroppsmessig. Man må stråle ut den personligheten man har, sier Isachsen. Hun mener vellykkethet de siste åra har vært for mye koblet opp mot artister som Britney Spears.

-  De aller fleste av denne typen syngedamer har vært under kniven, så det er veldig positivt at Dahl Torp vinner en slik kåring med bare naturlige attributter. Hun er seg selv og fokuserer på de positive sidene. Slik sett er hun et eksempel til etterfølgelse. Det er altfor mange som ønsker å endre på ting de er misfornøyd med, mener Isachsen.

-  Sitter i hodet

Petres Marte Stokstad ble nummer fire i kåringen, men tar det ikke så tungt at hun ikke gikk helt til topps. Hun er enig i at den perfekte kropp ikke nødvendigvis er noe å trakte etter.

-  Det å være sexy sitter i hodet, det har noe med folks personlighet å gjøre. Du kan være veldig sexy uten å ha den kroppen, og det finnes mange pene mennesker som er uinteressante og ikke finnes det spor sexy, sier Stokstad. Hun tror det er vennene som har svidd av en del kontantkort for å få henne på lista.

-  Jeg er glad jeg jobber i radio, der kan jeg se ut akkurat som jeg vil.

10. Pia Tjelta skuespiller.
2. Janne Formoe skuespiller.
6. Synnøve Skarbø værdame og redaksjonssjef.
4. Marte Stokstad Petre-programleder.
5. Anita Reinton Utgård nyhetsanker i TVNorge.
7. Winta r&b-artist.
8. Isabella Martinsen , værdame TV 2.
9. Marion Ravn musiker.
SEXY LADY: Ane Dahl Torp er kåret til landets mest sexy kvinne av magasinet Mann. Selv uttaler hun at hun håper kåringen kan bidra til å dempe folks jag etter stadig flottere kropper og utseende. Ane er fotografert under opptak av musikkvideo for gruppa WE.
3. Vibeke Skofterud skiløper.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media