Anette Hoff om «Hotel Cæsar»-stopp:- En vemodig dag

- Vi har vært så avhengige av hverandre for å få hjulene til å gå rundt hele tiden. Den tettheten vil jeg savne, sier Hoff. 

STOPP: Skuespiller Anette Hoff, som har spilt rollen som Juni Anker-Hansen i serien, synes det er vemodig at det ikke er bestilt noen flere episoder. FOTO: Berit Roald / NTB scanpix
STOPP: Skuespiller Anette Hoff, som har spilt rollen som Juni Anker-Hansen i serien, synes det er vemodig at det ikke er bestilt noen flere episoder. FOTO: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV 2 opplyste i dag at de ikke bestiller flere sesonger av «Hotel Cæsar», som har rullet over skjermen i snart 19 år. Anette Hoff, som i en årrekke har spilt Juni Anker-Hansen i serien, sier til Dagbladet at dette er en vemodig dag.

- Jeg synes det er vemodig på mange måter, for nå er historien over. «Hotel Cæsar» har vært nesten 20 år av mitt yrkesliv, så det ville jo være trist om jeg ikke syntes det var vemodig, sier hun.

Samtidig legger hun til at hun har hatt fantastiske år i produksjonen.

- Jeg har vært utrolig heldig som har hatt denne jobben, og fått være med og lage norsk TV-historie, sier hun.

- Vært forberedt lenge

I fjor ble serien flyttet fra lineær TV til nett. Da opplyste TV 2 at dette ble gjort på grunn av endrede seervaner og økt satsning på eksklusivt innhold på nett-tv. Antallet episioder ble også redusert. Hoff forteller at TV 2s avgjørelse om ikke å bestille flere episoder, ikke kom som en overraskelse.

- Dette kom ikke som noen bombe. Vi har vært forberedt på dette lenge. De bestilte 50 episoder i fjor, og det er en tredjedel av hva vi vanligvis lager. Så det har vært mange signaler fra TV 2, om at de ville gå denne veien, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer