Angelina Jolie bekrefter at hun gir seg som skuespiller

Vil heller være regissør.

TREKKER SEG TILBAKE: En av verdens mest berømte skuespillere gjennom åra, Angelina Jolie, legger skuespillerkarrieren på hylla for godt. Foto: NTB Scanpix
TREKKER SEG TILBAKE: En av verdens mest berømte skuespillere gjennom åra, Angelina Jolie, legger skuespillerkarrieren på hylla for godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Ifølge The Guardian har skuespiller Angelina Jolie (39) bestemt seg for å gi seg som skuespiller, for godt.

Hun skal heller bruke tida på å skrive og regissere. 

- Jeg har aldri vært komfortabel med å være skuespiller. Jeg har aldri elsket å være framfor kamera. Jeg trodde aldri at jeg kunne regissere, men jeg håper jeg får mulighet til å ha det som karriere, fordi det ville gjort meg mye lykkeligere, sier hun.

Tid med familien Den Oscar-prisede skuespilleren startet sin karriere med flere mindre roller i filmer som «Foxfire» fra 1994 og «Hackers» fra 1995.

Det var imidlertid med filmen «Gia» hun fikk sitt store gjennombrudd som skuespiller. Mange vil nok også forbinde henne med rollen som Lara Croft i «Tomb Raider»-filmene.

Jolie har tidligere uttalt at hun ønsker å tilbringe mer tid sammen med familien. Sammen med skuespiller og ektemann Brad Pitt har paret både biologiske og adopterte barn sammen, Maddox Chivan Jolie-Pitt (12), Pax Thien Jolie-Pitt (10), Zahara Marley Jolie-Pitt (9), Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (7), Knox Léon Jolie-Pitt (5) og Vivienne Marcheline Jolie-Pitt (5). 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer