Angelina leide yrkesmorder

Angelina Jolie ville leie en morder for å skyte henne. Klokka 2.30 i natt kan du se verdenspremieren på filmen «Tomb Raider» på nettet!

Angelina Jolie er aktuell som datafolkets sexsymbol Lara Croft i filmen «Tomb Raider». De siste åra har vært gode for skuespilleren som er datteren til Jon Voight. Hun er lykkelig gift og hentet hjem en Oscar for sin rolle i Girl. Interrupted! Men det har ikke alltid vært like morsomt.

- Jeg vet det høres sprøtt ut, men en gang leide jeg en fyr til å drepe meg, forteller Jolie til Rolling Stone.

Det var i en periode med depresjoner og selvmordsforsøk. Hun kuttet seg i håndleddene og skadet seg på forskjellig vis. Til slutt fant hun ut at det beste var å bli skutt på gaten, en dag når hun minst ante det.

- Begår du sjølmord får mange mennesker nær deg skyldfølelse. Men blir du myrdet er det ingens ansvar.

Hun møtte en fyr som kunne drepe henne. Men han ba henne tenke seg om en måned først fordi livet forandrer seg. Og det gjorde det. Jolie ombestemte seg og har siden strålt på lerretet og diverse premierer og festivaler.

På nett i natt

Premiereshowet på Internett er et samarbeid mellom Paramount Pictures og Windows Media. De sender direkte fra Los Angeles, og du kan være med på premieren.

Hele showet varer i tre timer. Der kan du blant annet se intervjuer, musikkvideoer, scener fra opptakene av filmen og hva som skjer på festen etter filmen.

Hovedrolleinnehaver Angelina Jolie kommer sikkert til å dukke opp på festen, sammen med Jon Voight og Iain Glen.

Trolig dukker også Jack Nicholson, Samuel L Jackson, Diane Keaton, James Cromwell og Thora Birch opp.

Filmen kommer på kino i USA 15. juni, og til Europa den 6. juli.

VERDENSPREMIERE:Klokka 2.30 i natt kan du se verdenspremieren på filmen «Tomb Raider» på nettet!Foto: SCANPIX