Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Angelina og Brads «bryllup» gull verdt

Men hvor ble de egentlig av?

(Dagbladet.no): Var det et PR-stunt? En smart reklamekampanje fra det lokale turistkontoret? Eller var det utbrenthet som gjorde at Angelina Jolie og Brad Pitt aldri giftet seg?

Som Dagbladet.no skrev i forrige uke, hadde ryktene lenge florert om at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle gi hverandre sitt ja i en småby ved Comosjøen i Italia i helgen som var. George Clooney har sitt feriehus i området, og kilder mente bestemt at følget skulle innlosjeres i luksushotellet Villa d\'Este i Cernobbio.

Til og med ordføreren i byen lot seg begeistre.

- Jeg har vært ordfører siden 2003, og dette vil i så fall bli det mest kjente paret som har giftet seg her, fortalte hun til nyhetsbyrået AP lørdag.

Takker og bukker

Men Angelina og Brad dukket aldri opp. Ordførerens talsmann, Guiseppe Salvioni, var også fullstendig avvisende til at et bryllup kom til å finne sted da Dagbladet.no snakket med ham i forrige uke:

- Pressen ringer fra Paris. Pressen ringer fra New York. Og nå ringer pressen fra Oslo? Dette har gått for langt. Dette var et lite snøfnugg. Nå har det blitt et snøras - en katastrofe, sa han.

Hvorfor ordføreren plutselig bestemte seg for å fyre opp under ryktene igjen i helgen, skal være usagt. Men faktum er uansett at «bryllupet» har blitt en gullgruve for byen.

HVOR VAR DE?: I hvert fall ikke i Cernobbio.
HVOR VAR DE?: I hvert fall ikke i Cernobbio. Vis mer

Nyhetsbyrået AP rapporterte om fulle hoteller da verdenspressen inntok byen. Og trolig drakk journalistene og fotografene også tett, i mangel på noe bedre å gjøre.

- Jeg vil gjerne få takke Brad og Angelina, og George Clooney selvfølgelig. De har gjort oss alle veldig lykkelige. Vi har gjort gode penger, sier Pietro Sacchi, eieren av Harry\'s Bar i Cernobbio, til The Guardian.

Jean Salvadore - PR-sjef ved hotellet Villa d\'Este - takket derimot oss sensasjonskåte journalister.

- Vi har aldri fått så mye publisitet før, uten å løfte en finger, fortalte han til Dagbladet.no.

- Ingen kommentar

Ifølge The Guardian dukket det i det minste opp en George Clooney-imitator i Cernobbios gater, i tillegg til et utkledd brudepar som ikke liknet på Pitt og Jolie i det hele tatt.

Paparazziene lot seg imidlertid ikke underholde, og brukte mer av oppdragsgivernes åpenbart fete reisebudsjett på å fly til Paris der de samlet seg utenfor en leilighet Jolie visstnok oppholdt seg i.

Det heteste ryktet var nemlig at den høygravide Jolie var for sliten til å gifte seg, og at det var derfor bryllupet ble avlyst.

Parets presseansvarlige har nektet å kommentere bryllupsryktene i månedsvis, trolig vel vitende om at avisoppslagene blir flere om det hverken kommer noen bekreftelse eller avkreftelse.

De nektet - ikke spesielt overraskende - å kommentere opplysningene om Jolies påståtte utslitthet også.

ARBEIDSLEDIGE: De fotografene som ikke satt på Harry\'s Bar dro og tok bilde av dette paret - som giftet seg på ordentlig lørdag - i stedet.
GOD PUBLISITET: PR-ansvarlig hos luksushotellet Villa d\'Este takker for publisiteten. Bare hyggelig.
KLARE: Paparazziene lå klare utenfor George Clooneys villa.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media