Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Angelina vil spille lege

Angelina Jolie, kjent fra filmer som «Gone in 60 seconds» og «Stjålne år», er i forhandlinger med Oliver Stone om å spille i hans nyeste prosjekt «Beyond Borders»

Angelina Jolie ønsker å spille i Oliver Stones nye film, skriver bransjebladet Variety. Den kvinnelige hovedrollen skulle opprinnelig ivaretas av Catherine Zeta-Jones, men på grunn av graviditet trakk hun seg fra rollen.

Oliver Stones «Beyond Borders» er en romantisk komedie om leger som jobber i u-land. Prosjektet er inspirert av fjorårets Nobelpris vinnere, Leger uten grenser. Hvis Jolie får rollen blir motspiller Kevin Costner.

Angelina Jolie jobber for tiden i London. Som Lara Croft i «Tomb Raider», dataspillenes mest sexy arkeolog, har hun måttet legge om sin viltre livsstil. Hun har forbud mot å være ute etter klokken 10 på kvelden og ligger i hardtrening for å bygge opp kroppen sin. Det koster å være eventyrlysten arkeolog.

VAKKER OG ETTERTRAKTET: Angelina Jolie.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media