Angrep på Iran?

«Det beste for hele verden hadde vært om USA og Russland slo seg sammen og dannet en helvetes supermakt av dimensjoner som aldri har blitt sett før her på denne planeten, og styrtet Iran og resten av terroristlandene nede i Midt-Østen.

Vidar Nilsen

«Jeg fatter og begriper ikke at folk kan være så blinde. Er det så vanskelig å se at det er USA som faktisk er «badguy» her? USA har i årevis invadert og terrorisert de fleste land i Midt-Østen som ikke deler USAs syn på hvordan ting skal være.

Oppgitt«Det irriterer meg noe inn i granskauen når Bush & co presterer nærmest å kaste oss inn i et nytt våpenkappløp med rakettskjold ditt og kjernefysiske våpen datt... Jeg skjønner meget godt at Iran rasler litt med sablene nå.

En fisk uten sykkel«Nå er det viktig vi andre støtter 100 % opp om USA og får avsatt dette prestestyret en gang for alle.

Christian Pettersen«Hei Iran! Iran gjør et godt stykke arbeid for å forhindre verdens CO{-2}-utslipp ved å lage egne kjernekraftverk! Iran har all rett i verden til å gjøre som de selv vil. Det er ikke rart Iran blir nervøse når et voldelig regime som Israel har atomvåpen i hundrevis – ulovlig fremstilt! Og hva har amerikanerne der nede å bestille? Med det såkalte rakettforsvaret og eventuelle krigerske handlinger mot Iran har USA klart å destabilisere hele Midt-Østen og sette et fredelig Europa og Russland i virkelig krigsfare.

Realistisk betrakter