Angrer ikke uttalelser om Britney

Limp Bizkit-vokalisten Fred Durst (31) angrer ikke på noe av det han har sagt om sitt forhold til Britney Spears (21). Men han innrømmer at han ofte snakker før han har fått tenkt seg om.

LOS ANGELES (Dagbladet): Fred Durst har fått mange oppslag over hele verden om sitt korte romantiske forhold med Britney Spears. De to ble kjent etter at han produserte tre låter til hennes nye album, som trolig vil bli hetende «I Said». Etter at Durst har lagt ut om blant annet hvordan de to hadde sex for første gang, og at hun er en løgner når hun benekter at de har vært på date, har de to selvsagt fått mange presseoppslag.

Skrev i frustrasjon

- Jeg angrer ikke på at jeg har uttrykt mine følelser om Britney Spears. Jeg tror alt som skjer har sin årsak, men jeg synes det er leit at dette gikk så langt. Dette ville ikke ha skjedd hvis enkelte mennesker hadde vært ærlige, sier Fred Durst, som nylig ga en videooverført pressekonferanse til journalister i Los Angeles.

Ifølge plateselskapet Interscope, hvor Durst også er en av visepresidentene, var årsaken til at han ikke stilte opp i egen person for pressen at han ikke var ferdig med innspillingen av den nye plata «Bipolar» i New York.

Durst har også skrevet en låt som var inspirert av alt viraket rundt ham og Britney Spears. I låten «Just Drop Dead» synger han: «I ain't some punk ass / Dealin' with your drunk ass / Yeah, you might be fine / But you crossed the f--kin' line.»

- Som Austin Powers

Mange mistenker Dursts Britney-feide for å være en bevisst mediestrategi før lanseringen av bandets nye album, som kommer ut i midten av mai. Durst er blitt kontroversiell med uttalelsene, og selv innrømmer han at medieoppstyret kan slå ut til hans fordel. Han nekter imidlertid for at dette var en bevisst strategi fra hans side.

- Nei, jeg hadde virkelig ikke håpet at det skulle gå slik, sier Durst, som også innrømmer at han ofte snakker før han har tenkt seg om.

- Jeg kan være både spontan og urasjonell. Jeg føler meg litt som Austin Powers. Jeg har også en indre monolog, som plutselig kommer ut. Men samtidig er jeg glad jeg er ærlig og ikke pynter på hvordan jeg oppfatter folk og verden.

UTEN ANGER: Fred Durst, frontmann i rapp-metall-gruppa Limp Bizkit, angrer ikke på sin utlegging om sitt korte forhold med Britney Spears.
<P> <!--/BTEK0--><!--BTEK1--> RYKTEFLOM: Fred Durst har skrevet en låt om viraken rundt ham og Britney Spears.