Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Angrer ikke

Norsk-svenske Vendela Kirsebom ble kalt en skandale og en katastrofe etter at hun ledet Grand Prix i Sverige. - Jeg synes det gikk bra, sier derimot Vendela.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg tvilte aldri på at jeg skulle ta jobben, men min mann Olaf var skeptisk. Han var redd for at jeg ikke ville bli tatt på alvor. Blond, fotomodell, ingen erfaring fra direktesendt fjernsyn..., sier Vendela til Expressen.

Det gikk ikke bra. Svenskene synes Vendela var en dårlig programleder.

- Jeg var utrolig nervøs foran generalprøven, og det gikk definitivt ikke bra. Jeg var veldig dårlig, fryktet å gjøre feil. Jeg spente meg. Det var forferdelig. Jeg ville bare grave meg ned. Jeg følte at alle så på meg og tenkte: «Herregud, hva har vi gjort? Har vi virkelig bestemt oss for å ha Vendela?»

Etter prøven gikk Vendela til hotellet for å øve. Neste dag følte hun det begynte å løsne, og under selve sendingen følte Vendela at det gikk veldig bra.

- Det kjentes «skitbra». Alt stemte, følte jeg.

Det følte ikke publikum og kritikere. En verre slakt er det vanskelig å få.

- Jeg ble veldig lei meg. Det føltes som om mine innvoller ble dratt ut, sier Vendela, som nå bor sammen med sin norske mann Olaf Thommessen og deres barn i New York.

IKKE SÅ VERST: Det er karakteren Vendela Kirsebom gir seg selv etter Grand Prix-jobben. Seerne mente noe annet.