Angrer ikke

Ingeborg Semb i "Jakten på Kjærligheten" angrer ikke på valget av mann.

Ingeborg Semb i «Jakten på Kjærligheten» valgte Johan, og angrer ikke, verken på valget av mann eller på å reise med ham til Svalbard.

-  Det gikk greit å velge. Jeg visste klart hvem jeg ville ha med meg, men det var ikke så greit å skulle fortelle det til ham som ikke fikk være med, sier Ingeborg Semb (34) til Dagbladet.

På gården på Biri falt valget hennes på Johan Hammer, og det blir de to som skal dra på tur til Svalbard. Og av TV2s lille utdrag fra neste episode ser det ut til å bli en kald tur for Biri-bonden.

-  Åhhh, det kan du glede deg til å se. Ha-ha. Det var beinkaldt. Noen har sagt at det var et pussig reisevalg, jeg fryser jo for et godt ord. Men det var kjempefint, jeg har alltid hatt lyst til å dra dit, og måtte gripe sjansen nå, sier hun.

-  Og du hadde kanskje en til å varme deg?

-  Hehe. Ja, eller, vi hadde i hvert fall mye klær, sier Semb, uten å røpe mer, alle deltakerne har fått munnkurv av TV 2 og får ikke si noe om hvordan forholdene utvikler seg.

Julefeiring på Biri

Men en ting kan hun avsløre: Hun angrer ikke på at hun meldte seg på.-  Jeg har ikke angra et sekund. Egentlig har det bare vært fint. Jeg føler jeg er blitt framstilt veldig riktig på TV, og all oppmerksomheten rundt har også vært grei, sier hun.

 KLAR FOR TUR: Ingeborg Semb valgte Johan Hammer. -  Jeg visste klart hvem jeg ville ha med meg, sier hun til Dagbladet. Foto: Hans Arne Vedlog
KLAR FOR TUR: Ingeborg Semb valgte Johan Hammer. - Jeg visste klart hvem jeg ville ha med meg, sier hun til Dagbladet. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer

Siste episode av den populære TV-serien sendes 22. desember. Og etter det blir det julefeiring, hjemme på Biri.

-  Vi har masse juletradisjoner, og det blir julefeiring her som vanlig, sier hun.

Alle de kjærlighetssøkende bøndene i serien har nå tatt sine partnervalg.

I neste episode drar parene på tur, for å teste forholdet og å lære hverandre bedre å kjenne.

Lars Jacob Galåen (26) fra Røros valgte til slutt Mari Grindstuen. De to kysset heftig på TV, og da Mari ble valgt sa hun:-  Akkurat nå skjelver jeg, selv om jeg har hatt en god følelse hele uka.

Tollef valgte Joran

Tollef Grindstad (55) valgte Joran Hansen.

-  Jeg føler meg som verdens heldigste, da Joran.Hos Lars Julius Bjørnstad (28) ble det endelige valget enkelt. I og med at Anne Dalbak reiste hjem i forrige episode, ble det Mona Verpe som får reise på tur med gårdeieren fra Biristrand.

VALGTE MONA: Lars Julius Bjørnstad.
VALGT: Johan Hammer reiste bort med Ingeborg.
VALGTE JORAN: Tollef Grindstad.
VALGTE MARI: Lars Jacob Galåen.