Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Angrer som en hund

Madonna (46!) mener hun gikk altfor langt de åra hun spilte på sex for å få oppmerksomhet. Hun frykter at hun villedet fansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Intervjuet Madonna har gitt til det amerikanske magasinet Ladies\' Home Journal forteller om en etterpåklok tobarnsmor som aldri mer kommer til å sjokkere som i glansdagene:

     -Noen ganger var jeg utilslørt seksuell bare for å vise meg når jeg ikke trengte det. Jeg tror at dette ødela for meg, sier hun.

     Og fortsetter:

     -Når alt kommer til alt, ønsker ingen av oss å dømmes, anerkjennes eller elskes ut fra hvordan vi ser ut eller hvor sexy vi er. I det ene øyeblikket sa jeg at du skulle tro på deg sjøl og i det neste øyeblikket sa jeg at du skulle være seksuelt provoserende bare for å være seksuelt provserende.

     Hun innrømmer:

    -Jeg lot dette blåse opp egoet mit. Jeg tenkte: «Er jeg ikke flott, nå skriver de om meg og jeg får bildet mitt på førstesiden av alle magasinene. Jeg er bare så fabelaktig.»

Madonnas betroelser kommer bare dager etter at hun lanserte den femte barneboka si.

NÅ: Pen på håret og med prioriteringene i orden!
FØR: Vulgær og slitsom.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!