Angrer

Sharon Osbourne angrer på at hun slapp tv-kameraene inn i huset.

Det alternative familieprogrammet «The Osbournes» er blitt tilgjengelig for et større norsk publikum etter at TV Norge begynte å sende reality-serien sist torsdag. Nå innrømmer Sharon Osbourne at hun angrer på at hun satte i gang det hele.

Ozzy på flaska igjen

- Serien har forandret oss for mye, forteller fru Sharon til ABCs Barbara Walthers. - Tenåringene mine har nå for eksempel sine egne advokater og managere.

Likevel er familien for tredje runde med tv-kameraer som fanger den eksentriske familiesfæren hjemme hos Osbournene. Serie nummer to har premiere på amerikansk MTV 26. november. En familie der den sterkt livsstilpregede familiefaren Ozzy formaner at han ikke vil se narkotika i sitt hus. Mens barna klager på at pappa banner så mye at det er flaut å ta med venner hjem.

Utgangspunktet foran den nye serien er heller ikke det beste. Kona Sharon kjemper mot tykktarmskreften. Som en følge av hennes diagnose har Ozzy kasta seg på flaska igjen, for n'te gang. Alt ligger til rette for enda mer alternativt familieliv festet til kamerarullene.

Ikke beskjedne

Det er Sharon som driver familiebedriften Osbourne. Hun er Ozzys manager, og det var hun som revitaliserte karrieren til den gamle tungrockeren ved å få MTV-kameraene inn i huset.

Spinoff-effektene har ikke latt vente på seg for andre i familien heller. Datteren Kelly hadde nylig en pen suksess med Madonna-hiten «Papa don't preach» med påfølgende plateutgivelse. Og på nyåret skal hele familien være programledere i American Music Awards.

<B>DRIKKER IGJEN: </B>Ozzy har vært full store deler av livet. Nå har konas kreftsykdom fått ham utpå igjen.