Angriper pressen

Hallvard Flatland mener det har vært en rekke løgnaktige historier om ham i pressen i forbindelse med hans TV 2-engasjement. I et tre seiders åpent innlegg til pressen hevder han at han aldri har brutt noen kontrakt med TV 2.

I innlegget slår han tilbake mot det han mener er rykter. Han skriver at det ikke står noe i hans avtale med TV 2 om å produsere «Fredagsbørsen» om ikke å skulle handle aksjer på børsen mens programmet var på lufta.

- Derimot påla jeg meg selv en regel om at jeg ikke skulle gjøre dette. Dette skyldes at jeg er særlig godt innforstått med en programleders behov for tillit og integritet. Det er noe som jeg er meget opptatt av. Det var ingen i TV 2 som ba meg innføre en slik regler. Heller vil jeg si at var overrasket over at ikke TV 2 var mer opptatt av dette spørsmålet, skriver Flatland.

Flatland presiserer at han ikke har trukket seg fra noen pågående avtale med TV 2.

- Jeg har ønsket å trekke meg som programleder for et spesielt program på TV 2. Dette gir den foreliggende avtale med meg anledning til, uten at dette har betydning for øvrige elementer i avtalen, skriver han til slutt.

(NTB)