BEKYMRET: Angus T. Jones ber folk om å slutte å se på tv-serien han har spilt i siden 2003. Foto: Stella Pictures
BEKYMRET: Angus T. Jones ber folk om å slutte å se på tv-serien han har spilt i siden 2003. Foto: Stella PicturesVis mer

Angus Jones: - Det er søppel

«Two and a Half Men»-stjerna advarer folk mot å se på tv-serien.

(Dagbladet): Skuespilleren Angus T. Jones (19), som har spilt rollen som Jake Harper i komiserien «Two and a Half Men» i en årrekke, kaller suksesserien for søppel. 

I en video, som ble lagt ut på Youtube på mandag, ber 19-åringen folk om å slutte å se på tv-programmet.

- Vennligst slutt - Jake fra «Two and a Half Men» har ingen meninger. Han er en ikke-eksisterende karakter. Dersom du ser på «Two and a Half Men», vennligst slutt med det, sier Angus T. Jones i videoen, ifølge CNN.

I videoen snakker skuespilleren om sin kristne tro, som han mener strider mot innholdet i serien han spiller i.

- Jeg spiller i «Two and a Half Men», og jeg vil ikke spille i serien. Vær så snill å slutt å se på det. Slutt å fylle hodene deres med dritt, vær så snill. Folk sier at det bare er underholdning, men gjør litt research på hvordan å se på tv påvirker hjernen din. Jeg lover dere at dere kommer til å ta noen valg når det kommer til hva dere ser på, sier han.

Bekymret for bibelen - Det er dårlige nyheter. Jeg vet ikke om det betyr noe mer når det kommer fra meg, men dere ville kanskje ikke ha fått hørt det ellers, fortsetter Jones.

I klippet virker han bekymret for om medvirkningen i serien vil ha betydning for om han havner i himmelen eller ikke.

- Du bør ikke tulle for mye når det kommer til evigheten, sier Jones.

I videoen antyder han også at han er redd for at det er «satan» som gjemmer seg bak serien.

- Du kan ikke være kristen og være med i et tv-program som det. Jeg vet det. Jeg er ikke fornøyd med det jeg lærer om hva bibelen sier og med å være med i programmet. Det er alt eller ingenting, sier skuespilleren.

Ifølge CNN ønsker ikke tv-seriens representant å kommentere saken.

MED FRA STARTEN: Skuespilleren har vært med i «Two and a Half Men» siden serien startet i 2003. Foto: Stella Pictures
MED FRA STARTEN: Skuespilleren har vært med i «Two and a Half Men» siden serien startet i 2003. Foto: Stella Pictures Vis mer