Anh blir filmidol

Hun har holdt det helt, helt hemmelig fram til nå. Men nå har Anh Vu fortalt det til vennene sine. Fjorårets «Idol»-favoritt blir filmskuespiller i «Tommys Inferno».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Jeg synes det er ganske kult at jeg kommer på kino! Men jeg kommer ikke til å gå på kino for å se meg selv. Det tror jeg ville vært flaut, sier Anh Vu.

Småirriterte

Hun får med seg premieren med de andre skuespillerne. Vennene hjemme i Sandnes må gå uten henne for å se filmen. Og det hjelper ikke at de allerede er litt småirriterte fordi hun har holdt den hemmelig for dem.

-  Jeg har holdt det hemmelig helt fram til nå, og får mye kjeft for at jeg ikke har sagt noen ting. Men hadde jeg sagt det, ville de bare ha ertet meg. Jeg ville vente med å si det til vi var ferdige med innspillinget, sier Anh Vu.

I filmen, som har premiere i august, spiller 19-åringen rollen som sjenerte Mai, som har gått rundt og vært hemmelig forelsket i hovedpersonen Tommy i lange tider.

-  Mai er en fin person. Hun holder seg litt for seg sjøl og har ikke så mange venner, men hun har det godt uansett, hun trives med seg sjøl, sier Anh.

«Idol» ga rollen

Hun fikk rollen etter «Idol».

<strong><b> NÅ OGSÅ PÅ FILM:</strong> </b> Anh Vu har rollen som søte og sjenerte Mai i den nye norske spillefilmen «Tommys Inferno». Foto: Kristin Svorte
NÅ OGSÅ PÅ FILM: Anh Vu har rollen som søte og sjenerte Mai i den nye norske spillefilmen «Tommys Inferno». Foto: Kristin Svorte Vis mer

-  Filmfolka hadde sett meg på TV, og sendte meg en mail der jeg ble spurt om jeg ville komme på audition. Jeg var på tre auditioner og prøvespilte mot forskjellige andre. Og så fikk jeg rollen! Jeg tenkte at dette måtte jeg bare prøve, sier Anh.

Hun er glad i nye utfordringer, og takker gjerne ja, som da hun ble spurt om å ta rollen som Maria Magdalena i «Jesus Christ Superstar» på Sola Kulturhus i hjembyen til høsten.

Vil bli artist

-  Det blir noe nytt igjen! Jeg er åpen for det, jeg liker å oppleve nye ting og er alltid åpen for å prøve noe nytt. Ved siden av skal jeg prøve å få lagd litt egen musikk også, sier Anh Vu.

Hun har ikke byttet karrieremål, målet er fremdeles å bli artist. Helst uten «Idol»-Anh som tilnavn.

-  Jeg er ikke helt kvitt «Idol»-Anh ennå, men det må jeg bare akseptere, og så må jeg fortsette å jobbe for å få fram hva som er meg. Jeg fortsetter å arbeide med musikk. Det er kjekt med skuespill, men det er å bli artist som er målet mitt. Lysten til det er veldig sterk. Men det har vært kjekt å spille i filmen også, altså, forsikrer det nye filmidolet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer