Aniston advarer mot toppløs-bilder

Forbannet på paparazzi.

(Dagbladet.no): Skuespiller Jennifer Aniston anklager en paparazzi-fotograf for å ha tatt toppløsbilder av henne med et teleobjektiv i forrige måned.

Nå har den tidligere «Friends»-stjerna gått til søksmål mot fotografen Peter Brandt, skriver LA Times.

Erklærer krig

Ifølge søksmålet, som ble levert til Los Angeles County Superior Court fredag, har fotografen krenket privatlivets fred ved å ta bilder av henne delvis avkledd innenfor hjemmets fire vegger.

LA Times skriver at Hollywood-stjernenes kamp mot paparazziene er blitt stadig mer intens som følge av den økte konkurransen mellom kjendismagasinene i USA.

Aniston søker økonomisk kompensasjon fra Brandt, samt et forbud mot at fotografen skal kunne utnytte bildene kommersielt.

Brandt har tidligere gjort jobber for People magazine og New York Post.

Truer magasinene

FORBANNET: Jennifer Aniston krever erstatning fra frekk paparazzi. FOTO: SCANPIX/AP
FORBANNET: Jennifer Aniston krever erstatning fra frekk paparazzi. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

Ifølge The Boston Herald har også flere sladremagasiner mottatt et trusselbrev fra Anistons advokater, som advarer dem om følgene av å bruke bildene.

- Formålet med dette brevet er å gjøre deg oppmerksom på at å publisere visse bilder tatt av Aniston i hennes hjem i LA, der hun er toppløs eller i ferd med å ta på seg toppen, vil være et lovbrudd og en krenkelse av privatlivets fred, skriver advokat John Lavely.

Dette er ikke første gang Aniston går til rettslige skritt mot publisering av toppløsbilder.

I 2003 måtte paparazzi-selskapet X-17 ut med 3,6 millioner kroner for å ha tatt bilder av skuespilleren mens hun solte seg i bakgården sin.

GREIT MOT BETALING: Men spesielt prippen er Aniston ikke. Her er hun avbildet til desembernummeret av GQ Magazine.