Aniston mobber Britney

Jennifer Aniston kledde seg som Britney og gjenskapte det berømmelige bryllupet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I TV-programmet «Saturday Night Live» harselerte «Friends»-skuespilleren Jennifer Aniston med bryllupet. Ikledd en T-skjorte, jeans og baseballkaps tok hun rollen som Britney, mens komikeren Jimmy Fallon spilte brudgommen Jason Alexander.

Showet begynner med at Aniston og Fallon sitter på et hotell og tømmer minibaren, før Aniston roper:

«Du fant tyggegummien min som gir hvitere tenner! Det er et tegn. La oss gifte oss.» Seinere i showet ble ekteskapet annullert. «Du rapte. Du er så ekkel. Jeg vil at ekteskapet skal annulleres, Jason. Du har forandret deg. Du rapte. Nå stikker jeg og finner en nattklubb,» sier Aniston.

Alkoholproblem

Britney Spears selv innrømmer nå at hun har et alkoholproblem. Nå skal popstjernen i terapi for å få kontroll over livet sitt.

- Jeg trenger hjelp. Jeg kan drikke flere flasker vin så lett som bare det, erkjenner superidolet. Det er etter det impulsive Las Vegas-bryllupet med barndomsvennen Jason Alexander at Britney nå ønsker å få orden på tilværelsen.

Bryllupet ble holdt i et døgnåpent kapell etter en festkveld på en nattklubb. Dagen etter ble ekteskapet annullert bare to timer og tolv minutter etter at Spears søkte om å få det oppløst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer