Aniston mobber Britney

Jennifer Aniston kledde seg som Britney og gjenskapte det berømmelige bryllupet.

I TV-programmet «Saturday Night Live» harselerte «Friends»-skuespilleren Jennifer Aniston med bryllupet. Ikledd en T-skjorte, jeans og baseballkaps tok hun rollen som Britney, mens komikeren Jimmy Fallon spilte brudgommen Jason Alexander.

Showet begynner med at Aniston og Fallon sitter på et hotell og tømmer minibaren, før Aniston roper:

«Du fant tyggegummien min som gir hvitere tenner! Det er et tegn. La oss gifte oss.» Seinere i showet ble ekteskapet annullert. «Du rapte. Du er så ekkel. Jeg vil at ekteskapet skal annulleres, Jason. Du har forandret deg. Du rapte. Nå stikker jeg og finner en nattklubb,» sier Aniston.

Alkoholproblem

Britney Spears selv innrømmer nå at hun har et alkoholproblem. Nå skal popstjernen i terapi for å få kontroll over livet sitt.

- Jeg trenger hjelp. Jeg kan drikke flere flasker vin så lett som bare det, erkjenner superidolet. Det er etter det impulsive Las Vegas-bryllupet med barndomsvennen Jason Alexander at Britney nå ønsker å få orden på tilværelsen.

Bryllupet ble holdt i et døgnåpent kapell etter en festkveld på en nattklubb. Dagen etter ble ekteskapet annullert bare to timer og tolv minutter etter at Spears søkte om å få det oppløst.

Psykolog

Britneys foreldre Lynne og Jamie har tatt kontakt med en velkjent psykolog som skal hjelpe datteren med hennes drikkeproblem. Etter bryllupet skal Britney har fortalt flere venner om sin angst.

Ifølge News of the World har sangeren blant annet avslørt at de sterke følelsene for ekskjæresten Justin Timberlake ligger bak den ukontrollerte festingen.

- Justin er fortsatt den jeg elsker, og iblant drikker jeg for å stenge tankene om ham ute, sier hun.

- Jeg er virkelig urolig for det som hender med meg. Verden faller sammen, og jeg trenger en time-out. Jeg vet ikke hva jeg gjør.

BRITNEY-KOPI: Jennifer Aniston og Jimmy Fallon gjenskapte Britney-bryllupet.