Anklageren skal snakke ut

Mandag skal Virginia Giuffre snakke ut i et intervju med BBC. Giuffre har tidligere hevdet å ha blitt tvunget til å ha sex med prins Andrew.

To uker etter at prins Andrew ble grillet på BBC, sendes det et intervju med anklageren Virginia Giuffre. Foto: NTB Scanpix
To uker etter at prins Andrew ble grillet på BBC, sendes det et intervju med anklageren Virginia Giuffre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kveld melder BBC at kvinnen som har hevder at hun ble tvunget til å ha sex med prins Andrew da hun var 17 år gammel, Virginia Giuffre, stiller til et lengre TV-intervju.

BBC presiserer at intervjuet ble gjort før prins Andrew stilte til det mye omdiskuterte intervjuet, som ble sendt for omkring to uker siden.

Snakker ut

I intervjuet svarte Andrew på spørsmål om sitt vennskap til Jeffrey Epstein, samt anklagene som er blitt rettet mot ham.

- Jeg kan ikke erindre å ha møtt denne kvinnen. Overhodet ikke, sa Andrew på direkte spørsmål om anklagene.

Giuffre har vitnet at hun ble tvunget til å ha sex med prins Andrew tre ganger mellom 2001 og 2002. Hendelsene skal ha funnet sted i London, New York og på Epsteins private øy.

- Det var ei virkelig skremmende tid i livet mitt. Han vet hva som skjedde, og jeg vet hva som skjedde. Det er bare en av oss som forteller sannheten, sier Giuffre i programmet som sendes mandag.

BBC har foreløpig ikke frigitt flere sitater fra intervjuet med Giuffre.

Epstein døde

I august ble milliardæren Jeffrey Epstein funnet død i fengselet der han var innsatt, tiltalt for menneskehandel og seksuelle overgrep mot mindreårige. Epstein nektet straffskyld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer