Johnny Depp:

Anklages for vold mot kollega

En kollega av Johnny Depp hevder skuespilleren slo ham i ribbeina i fjor. Det er ikke første gangen Depp anklages for voldsbruk.

RIVER SEG LØS: Johnny Depp river av seg Donald Trump-maska i en «behind the scenes»-video regissør Jeremy Konner la ut på Twitter. Video: Jeremy Konner Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nylig valgte den verdensberømte skuespilleren Johnny Depp å være åpen om den turbulente perioden i etterkant av skilsmissen med Amber Heard i mai 2016.

Bare fire dager etter bruddet anklaget Heard ektemannen for vold, og Depp ble ilagt besøksforbud. I dag ble det kjent at «Pirates of the Caribbean»-stjerna anklages for voldsbruk nok en gang.

Denne gangen er det imidlertid Greg Brooks, en kollega på filmsettet til filmen «City of Lies», som hevder seg slått. Han hevder også at han fikk sparken som følge av at han nektet å love at han ikke ville saksøke Depp for hendelsen, ifølge nyhetsbyrået AP.

I filmen som omhandler drapet på rapperen Notorious B.I.G. - også kjent som Christopher Wallace og Biggie Smalls - i 1997, spiller Depp rollen som politietterforsker i Los Angeles. Etter planen vil den lanseres i september i år.

Skal ha blitt tilbudt penger

Brooks hevder at hendelsen fant sted i april 2017, og at bakgrunnen skal være at han ga beskjed om at de måtte stoppe filmingen for kvelden av hensyn til amerikanske lover.

Ifølge Brooks skal ikke Depp ha blitt særlig fornøyd med avgjørelsen, og skal ha oppsøkt ham. Da skal Depp ha luktet alkohol, og virket beruset, før han angivelig skal ha ropt skjellsord til Brooks og slått ham to ganger i ribbeina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer