Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Johnny Depp:

Anklages for vold mot kollega

En kollega av Johnny Depp hevder skuespilleren slo ham i ribbeina i fjor. Det er ikke første gangen Depp anklages for voldsbruk.

RIVER SEG LØS: Johnny Depp river av seg Donald Trump-maska i en «behind the scenes»-video regissør Jeremy Konner la ut på Twitter. Video: Jeremy Konner Vis mer Vis mer

Nylig valgte den verdensberømte skuespilleren Johnny Depp å være åpen om den turbulente perioden i etterkant av skilsmissen med Amber Heard i mai 2016.

Bare fire dager etter bruddet anklaget Heard ektemannen for vold, og Depp ble ilagt besøksforbud. I dag ble det kjent at «Pirates of the Caribbean»-stjerna anklages for voldsbruk nok en gang.

Denne gangen er det imidlertid Greg Brooks, en kollega på filmsettet til filmen «City of Lies», som hevder seg slått. Han hevder også at han fikk sparken som følge av at han nektet å love at han ikke ville saksøke Depp for hendelsen, ifølge nyhetsbyrået AP.

I filmen som omhandler drapet på rapperen Notorious B.I.G. - også kjent som Christopher Wallace og Biggie Smalls - i 1997, spiller Depp rollen som politietterforsker i Los Angeles. Etter planen vil den lanseres i september i år.

Skal ha blitt tilbudt penger

Brooks hevder at hendelsen fant sted i april 2017, og at bakgrunnen skal være at han ga beskjed om at de måtte stoppe filmingen for kvelden av hensyn til amerikanske lover.

Ifølge Brooks skal ikke Depp ha blitt særlig fornøyd med avgjørelsen, og skal ha oppsøkt ham. Da skal Depp ha luktet alkohol, og virket beruset, før han angivelig skal ha ropt skjellsord til Brooks og slått ham to ganger i ribbeina.

«Jeg gir deg 100 000 dollar for å slå meg i ansiktet», skal Depp ha sagt da Brooks ikke gjorde motstand. Så skal skuespilleren ha blitt tatt hånd om av sikkerhetsvakter på stedet.

Ifølge søksmålet føler Brooks seg ydmyket, og skal ha opplevd fysiske og psykiske smerter som følge av slagene. Han hevder også at han ble sparket på ulovlig vis.

AP har forsøkt å komme i kontakt med Depp uten hell.

SNAKKER UT I NY VIDEO: Amber Heard, skuespiller og modell, snakker nå i en ny video om partnervold. Stjerna skilte seg fra Johnny Depp tidligere i år, etter blant annet å ha anklaget ham for vold. Video: GirlGaze Vis mer

Tung periode

Om Brooks' anklager stemmer, fant hendelsen sted i en periode hvor Depp sleit med alkohol- og narkotikamisbruk. I et intervju med magasinet Rolling Stone fortalte Depp at han aldri har vært så langt nede som han var under rettssaken mot sin tidligere kone i januar 2017.

- Jeg drakk meg full på vodka tidlig på morgenen, og startet å skrive til tårene fylte øynene mine og jeg ikke kunne se lenger, fortalte Depp.

Den påfølgende måneden ble han også saksøkt av sin tidligere forretningspartner, The Management Group (TMG). De hevdet at Depp levde et ekstremt luksuriøst liv, der pengene nærmes fløy ut av lommeboka.

Saken bunnet i at «Black Mass»-stjerna først gikk til sak mot TMG, fordi han mente de hadde underslått penger fra ham. Han hevdet også at de hadde gitt seg selv millionlønninger på hans regning.

Dette var ikke TMG enig i. I rettspapirene ble det framlagt bevis om at Johnny Depps enorme pengeforbruk trolig var langt villere enn først antatt, og gruppen hevdet at de prøvde å stoppe det flere ganger.

Vill pengebruk

Blant annet skal «Alice in Wonderland»-skuespilleren ha brukt 500 000 dollar - rundt fire millioner kroner - på leie for oppbevaring av sin samling av Hollywood-rekvisitter.

142 000 kroner skal gått til kofferter og vesker fra Prada, ifølge The Wrap. Hans private øy i Bahamas-regionen skal i tillegg koste nærmere åtte millioner kroner å vedlikeholde, og han skal også skylde fire millioner i kredittkortgjeld.

I intervjuet med Rolling Stone la ikke Depp skjul på at han har brukt mye penger de siste åra.

- Det er fornærmende å si at jeg brukte 30 000 dollar på vin fordi det var mye mer enn det, sa han.