Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Anmeldelse: 50 Cent

Du kan tro på hypen!

CD: Noen ganger er det bare å la seg sluke av hypen. For 50 Cent lever så absolutt opp til forventningene. Riktignok har han fått god hjelp. Det er lunt under Eminems gullplatebeslåtte vinger. Dessuten, med Eminem følger - hvis man er heldig, og 50 Cent har tydeligvis ni liv - også Dr. Dre. Og Dre tilfører ikke bare glassklar og kvalitetsstemplet produksjon, men også eminente crooner-påheng som Nate Dogg.

50 Cent har med andre ord begge hendene i den rapprojale kakeboksen, og han veit å benytte seg av det. Ikke en beatsmule sløses. Dessuten viser han at han blant blått blod står støtt på egne bein. Med kløktig og kompetent rapp blir singelsporet «In da Club» farlig flørtende. På «P.I.M.P» ruster han opp med skarpladde calypsorytmer. Å høre på «Get Rich or Die Tryin'» er som å bli skruppelløst forført av dollardjevelen, og deretter ført ned i et altfor tiltalende gangsterinferno.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling