<strong>VENNEKAMP:</strong> «Hundedagar» er en tegneserie som skildrer oppvekst, rivalisering og kampen for å passe inn på en unikt ærlig og presis måte, mener anmelderen. Illustrasjon fra boka
VENNEKAMP: «Hundedagar» er en tegneserie som skildrer oppvekst, rivalisering og kampen for å passe inn på en unikt ærlig og presis måte, mener anmelderen. Illustrasjon fra boka Vis mer

Anmeldelse: Anja Dahle Øverbyes debut-tegneserie er overveldende imponerende

Skildrer ungdommens råskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Historien i Anja Dahle Øverbyes debuttegneserie begynner allerede på forsiden. De to venninnene Anne og Mariell står med ryggen til, men ser seg over skulderen og direkte på leseren med et hånlig blikk.

Det er en situasjon man instinktivt kjenner igjen, og leseren blir på effektivt vis satt i den utstøttes posisjon.

Det blir klart at ingen slipper unna, og det gjør man virkelig ikke i «Hundedagar» en tegneserie som skildrer oppvekst, rivalisering og kampen for å passe inn på en unikt ærlig og presis måte.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer