Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Anmeldelse: Ary på by:Larm

Nykommer som overskygger tidvise startproblemer med overbevisende scenetekke.

Starten på noe godt: 21 år gamle Ary overbeviste Rockefeller-publikummet under sin første by:Larm-konsert   Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
Starten på noe godt: 21 år gamle Ary overbeviste Rockefeller-publikummet under sin første by:Larm-konsert Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

KONSERT: Trondheims-jenta Ariadne «Ary» Loinswortha har muligens bare drevet aktivt med musikk i litt over et år, men det er på ingen måte en usikker eller scene-nervøs artist som inntar Rockefeller torsdag kveld. 

Med sin drømmende vokal over like drømmende elektronika-produksjoner, kan hun ikke akkurat anklages for å stå ut i mengden som et unikum på den norske musikkscenen i 2016.

Likevel viser altså Arys første by:Larm-opptreden at hun definitivt er et navn å regne med framover — og da som langt mer enn enda en gjestevokal for kompisen Carl Louis. 

Hun har allerede gtt eksempler på dette med sin flotte soloutgivelse «Higher», og kveldens drøyt halvtime lange show bar vitne om en ung aktør i oppstarten av svært lovende karriere. 

Som publikum er det gøy å se henne (ubevisst eller ei) utfordre satte scenestandarder med energiske, mannlige backup-sangere og Fay Wildhagen som stødig gitar-høyrehånd, men dessverre forsvinner Arys egen vokal ofte i deler av det pompøse lydbildet. 

Etter sine første 15 minutter har hun dog overbevist rommet, og fra nevnte «Higher» og fram til konsertens overbevisende sluttnummer, beviser 21-åringen at man gjør feil i å forveksle henne med en ung kopi av bransjens mer innarbeidede elektronika-dronninger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media