Anmeldelse: Ciara - «Jackie»

En indikator på at Ciaras popstjernelek snart er ved sin ende.

ALBUM: Da hun slo igjennom med godlåtene «Goodies» og «1, 2 Step» tilbake i 2004, var 18 år gamle Ciara jentenes perfekte motpart til den mainstream-vennlige versjonen av crunken som herjet USA. Over fire millioner solgte album på to år tilsa at Atlanta-jenta kom til å være en av sjangerens ledende artister, men desverre hadde framtiden alt annet enn langvarig suksess i vente.  
Flopp har fulgt flopp siden tredjeskiva «Fantasy Ride», og etter å ha forsøkt og feilet med det som finnes av produsenter og R&B-typer, er det nesten litt rart at Sony Music fortsetter å investere kronene sine i 29-åringen.  

Ikke uventet er også hennes nye album «Jackie» enda et eksempel på en sangerinne uten særlig mye av hverken mål eller mening.

Anmeldelse: Ciara - «Jackie»

Og selv om jeg kunne ha oversett hvordan den fin-fine førstesingelen «I Bet» er en ren kopi av Usher-klassikeren «U Got It Bad», blir Pitbull-gjesting, desperate hitforsøk med EDM-ettersmak, samt en ellers ganske forglemmelige låtliste altfor klare indikatorer på at Ciaras popstjernelek nok nærmer seg sin ende.