Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Anmeldelse: Clare Mackintosh har definitivt skrevet en av vårens beste spenningsbøker

Men intrigen vil trolig skape debatt.

BRAKDEBUT: Britiske Clare Mackintosh fikk mye oppmerksomhet da hun debuterte med spenningsroman i 2014. Nå har den kommet på norsk. Foto: CAPPELEN DAMM
BRAKDEBUT: Britiske Clare Mackintosh fikk mye oppmerksomhet da hun debuterte med spenningsroman i 2014. Nå har den kommet på norsk. Foto: CAPPELEN DAMM Vis mer

Da Clare Mackintosh debuterte med «I Let You Go» i 2014, vakte boka berettiget oppsikt i engelskspråklige land. Når den nå foreligger på norsk under tittelen «Jeg lar deg gå», kan spenningshungrige nordmenn absolutt se fram til noen intense timer i godstolen. Det hefter imidlertid problemer med selve intrigen i denne psykologiske thrilleren, som i alle fall ikke jeg er villig til å se helt bort fra. Andre lar seg ikke plage av dette. «I Let You Go» er allerede en storselger, og solgt til 24 land.

La boka gå på rundgang i familien og i vennekretsen. Jeg tror den vil skape debatt. Er det virkelig mulig at..? Ok. Ikke mer om det. Ikke et ord.

Det verst tenkelige

En mor og en fem år gammel gutt er på vei hjem. Hans vesle hånd i hennes. Det regner. Det er mørkt. Snart ser de utelyset på huset tvers over gata. Gutten river seg løs og løper. Og så det verst tenkelige: Bilen som skyter ut av mørket. Det ekle dunket. Barnet som svever i en bue gjennom lufta. Øyeblikkelig død. Sjåføren gir bånn pine og forlater åstedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?